Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019

Ο Αυγενάκης καρατόμησε από μέλος της ΝΔ αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που έβρισε τον Τσίπρα
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν όσα έγραψε κατά του Αλέξη Τσίπρα στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ..... Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος δηλώνoντας παράλληλα ότι είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας.
Μάλιστα, τη Δευτέρα το βράδυ ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε τη διαγραφή του κ. Ηλιόπουλου από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος και την απώλεια των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.

Ειδικότερα, ο κ. Ηλιόπουλος έβρισε σκαιότατα τον πρώην πλέον πρωθυπουργό, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε «ηγέτη» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συμπληρώνοντας στην ανάρτησή του τον αριθμό του στο μητρώο μελών της Νέας Δημοκρατίας.

Επιπλέον ο κ. Ηλιόπουλος σε προηγούμενες αναρτήσεις του ισχυρίζεται ότι «το κράτος είναι τα ΜΑΤ», ενώ χαρακτηρίζει «κόπρους» τους αναρχικούς.


fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου