Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

Οι Τσάμηδες κατηγορούν την Ελλάδα για τη δολοφονία του «αρχηγού» τους (video)Προκαλούν πάλι οι Τσάμηδες της Αλβανίας, που κατηγορούν τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες ότι βρίσκονται πίσω από την δολοφονία του Φεστίμ Λατό.Ο τελευταίος αυτοαποκαλείτο «πρόεδρος της Τσαμουριάς» και δολοφονήθηκε το πρωί στην Ολλανδία.

Ωστόσο, οι φίλοι του στα κοινωνικά δίκτυα κατηγορούν τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες πως ήταν αυτές που έδωσαν την εντολή της εκτέλεσης.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα albeu.com ο Λατό είχε προσκαλέσει στο σπίτι του δύο άτομα για καφέ και όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του τον πυροβόλησαν.
Η ολλανδική αστυνομία υποστήριξε πως η δολοφονία ενδέχεται να είχε γίνει για πολιτικούς λόγους, ενώ η αλβανική αστυνομία δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση.
Η ιστοσελίδα του στο Facebook έχει κατακλυστεί από συλλυπητήρια μηνύματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου