Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Στις 30.10.2019, πραγματοποιήθηκε σύγκληση της παράταξης ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023, μετά από πρόσκληση της επικεφαλής της, Κας Τατιάνας Καλογιάννη, προς τα στελέχη της.



Πριν την συζήτηση επί των θεμάτων της συνεδρίασης αυτής, η παράταξη υποδέχθηκε τους υποψηφίους μηχανικούς της παράταξης Δ.Κ.Μ. & Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί, στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου της 3ης Νοεμβρίου.



Οι υποψήφιοι μηχανικοί, που εκπροσωπούν την προοδευτική και φιλελεύθερη ιδεολογία ανέπτυξαν τα χαρακτηριστικά της υποψηφιότητάς τους καταδεικνύοντας την ανάγκη της αλλαγής της πορείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου (Τμήμα Ηπείρου), ώστε να καταστεί στην πράξη το Τ.Ε.Ε. σύμβουλος του Κράτους και με εγκυρότητα να παρέχει τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες για θέματα μείζονος σημασίας εθνικής, περιφερειακής ή τοπικής.

Η Τατιάνα Καλογιάννη εκπροσωπόντας την παράταξη Ιωάννινα_2023, δήλωσε την αμέριστη στήριξη στους υποψηφίους του ψηφοδελτίου Δ.Κ.Μ. & Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί, τους διαβεβαίωσε ότι περιβάλλονται με πλήρη εμπιστοσύνη και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία.

Στη συνέχεια, η Τατιάνα Καλογιάννη παρουσίασε και ανέλυσε τα στοιχεία του εκλογικού αποτελέσματος της 26ης Μαϊου καταγράφοντας τόσο το σκληρό ανταγωνισμό που αντιμετώπισε η παράταξη, όσο και οι αντικειμενικές οργανωτικές αδυναμίες της παράταξης που δημιουργήθηκε από το μηδέν, σε ελάχιστο χρόνο προ των εκλογών.

Ακόμη, αναπτύχθηκε ο στρατηγικός στόχος της παράταξης για την επόμενη τετραετία, καθώς και οι επιμέρους τακτικές επιλογές και δράσεις, που θα τον εξυπηρετήσουν.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην παρουσίαση του Οργανογράμματος λειτουργίας της παράταξης, στο οποίο παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι επιμέρους δομές δράσης στην παραγωγή του πολιτικού λόγου και έργου, στον έλεγχο του έργου της Δημοτικής Αρχής, στη επικαιροποίηση του σχεδιασμού της παράταξης και στην έντονη και συστηματική παρουσία της παράταξης στις Δημοτικές Ενότητες. Ανατέθηκαν συγκεριμένοι ρόλοι και καθήκοντα σε όλα τα στελέχη της παράταξης.

Τέλος, κατατέθηκαν απόψεις και προτάσεις από τους παρευρισκομένους, με κύρια συνισταμένη την αναγκαιότητα να κινητοποιηθούν όλες οι δυνάμεις της παράταξης οργανωμένα και μεθοδικά προς την κατεύθυνση τόσο της άσκησης υπεύθυνης αντιπολίτευσης, όσο και της συστηματικής επαφής της παράταξης με τους δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου