Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019

Εντοπίστηκε σε παρόχθια περιοχή στην Ντραμπάτοβα Αμφιθέας Ιωαννίνων, ταξιδιωτικός σάκος με οπλισμό και άλλα αντικείμενα που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί όπλωνΣε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που σχετίζονται με την υπόθεση


Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, εντοπίστηκε σε παρόχθια περιοχή στην Ντραμπάτοβα Αμφιθέας Ιωαννίνων, ταξιδιωτικός σάκος με οπλισμό και άλλα αντικείμενα που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί όπλων.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν και περισυνέλεξαν σήμερα (04-11-2019) το πρωί έναν ταξιδιωτικό σάκο, ο οποίος ήταν κρυμμένος, ανάμεσα σε καλαμιές, στην ανωτέρω περιοχή και ο οποίος περιείχε τα παρακάτω:


(11) περίστροφα,


(4) πυροβόλα όπλα χειρός μονής βολής,


(1) εμπροσθογεμές όπλο χειρός, δίκαννο με εξωτερικές σφύρες,


(1) ένα δίκαννο όπλο χειρός λειόκαννο με εξωτερικές σφύρες,


(2) εμπροσθογεμή τρίκαννα όπλα χειρός μαύρης πυρίτιδας,


(1) εμπροσθογεμές εξάκαννο όπλο χειρός μαύρης πυρίτιδας,


(1) εμπροσθογεμές δίκαννο όπλο χειρός μαύρης πυρίτιδας,


(1 ) εμπροσθογεμές δίκαννο τύπου πιστόλας με εξωτερικές σφύρες,


(3) σπάθες,


(9) ξιφολόγχες πολεμικών τυφεκίων,


(4) θήκες ξιφολογχών,


(2) ξιφίδια,


(2) ματσέτες,

Τα παραπάνω κατασχέθηκαν ενώ τα όπλα θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου