Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019

Συνελήφθησαν στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας δύο αλλοδαποί, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης εισόδου στη χώρα και της πλαστογραφίας


Επιπρόσθετα, σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθησαν, χθες (05-11-2011) το πρωί στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 43 και 24 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης εισόδου στη χώρα και της πλαστογραφίας, ενώ σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι οι δύο αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, αφού σε βάρος τους εκκρεμούσαν διοικητικά μέτρα απαγόρευσης εισόδου στην ελληνική επικράτεια.

Επιπρόσθετα, ο 43χρονος κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς, διαβατήριο το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου, την οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε προμηθευτεί από άγνωστο άτομο έναντι του χρηματικού ποσού των -50- ευρώ.

Επίσης, όπως προέκυψε από τον περεταίρω έλεγχο των στοιχείων των συλληφθέντων, σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα:


σε βάρος του 43χρονου, καταδικαστική απόφαση του Γ’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (14) μηνών και χρηματική ποινή -1.500- ευρώ, για κλοπή


σε βάρος του 24χρονου, καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Γρεβενών και Φλώρινας, με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης (6) μηνών και χρηματική ποινή -4.500- ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Ανωτέρω διαβατήριο κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου