Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Δήλωση Θωμά Μπέγκα για τις εκλογές στην ΠΕΔ Ηπείρου


Με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. της ΠΕΔ Ηπείρου και των αντιπροσώπων αυτής στην ΚΕΔΕ, ο επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα, Θωμάς Μπέγκας, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:


«Χαιρετίζω την απόφαση των προοδευτικών αυτοδιοικητικών παρατάξεων της Ηπείρου να συνεργαστούν και να συμμετάσχουν ως μια συνεργαζόμενη παράταξη στις εκλογές της ΠΕΔ Ηπείρου και της ΚΕΔΕ.Αντιδράσαμε ως πολιτικά όντα, απαντώντας στις σειρήνες των καιρών, που επεδίωξαν να περάσουν το απολιτίκ μοντέλο.
Καταφέραμε επίσης να πέσουν οι μάσκες κάποιων ψευδεπίγραφων προοδευτικών.
Συγχαίρω για τον αγώνα τους, όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογές και εύχομαι το παράδειγμα πολιτικής ωριμότητας που δείξαμε οι αυτοδιοικητικοί, να το ακολουθήσουν οι προοδευτικές παρατάξεις και σε άλλους χώρους και πεδία αντιπαράθεσης.
Η Δημοκρατία είναι ένα πολιτικό σύστημα και μια από τις θεμελιώδεις ανάγκες για να λειτουργήσει είναι η ύπαρξη πολιτικών κομμάτων, όταν αναφερόμαστε στην κεντρική διοίκηση και παρατάξεων, αλλά κι όταν αναφερόμαστε στην αυτοδιοίκηση. 

ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο δρόμος για την ανασυγκρότηση των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας είναι μακρύς και δύσκολος.Χρειάζεται, όπως προείπα, ωριμότητα και συλλογικότητα.
Για το καλό του τόπου και την επιτυχία του εγχειρήματος, οφείλουμε ναξεπεράσουμε προσωπικές φιλοδοξίες και μικρότητες, κάτι το οποίο, δυστυχώς, στις εκλογές για την εκλογή των συλλογικών μας οργάνων της αυτοδιοίκησης για την Ηπειρο δεν ακολουθήθηκε απ’ όλους μας στο βαθμό που οφείλαμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου