Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019

Εκπέμπει SOS η Χίος: «Η κοινωνία δεν έχει υπομονή – Θα κατασκηνώσουμε έξω από το Μαξίμου»«Η Frontex είναι σαν να μην υπάρχει, διευκολύνει την κατάσταση»
Έτοιμοι για όλα φαίνεται ότι είναι οι κάτοικοι και η δημοτική ηγεσία της Χίου,βλέποντας την κατάσταση στο νησί τους λόγω του προσφυγικού/μεταναστευτικού να ξεφεύγει από τα όρια και το κράτος να μην ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις για βοήθεια.«Τρέχει αίμα κανονικά. Πρέπει να δούμε τον μπούσουλα, τη λογική και την ενότητα. Αυτή η κρίση έχει πολύ δρόμο και είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι. Η αποθήκη του Ερντογάν είναι μεγάλη και θα συνεχίσει να μας εκβιάζει, προσπαθώντας να διαλυθεί το σύμπαν», δήλωσε στον Alpha και την εκπομπή «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα ο δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Καρμαντζής και συνέχισε:

«Οι καταστάσεις είναι ανεξέλεγκτες, η κοινωνία δεν έχει υπομονή, αλλά εξακολουθεί να δίνει χείρα βοηθείας, στους ανθρώπους που είναι εξαθλιωμένοι. Θα εντατικοποιήσουμε τις πιέσεις και αν χρειαστεί θα κατασκηνώσουμε έξω από το Μαξίμου. Η frontex παιανίζει την είσοδο αυτών των ανθρώπων. Είναι σαν να μην υπάρχει, διευκολύνει την είσοδό τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου