Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Μήνυμα Σπύρου Ριζόπουλου για την 28η Οκτωβρίου



Ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου στο περιφερειακό Συμβούλιο, Σπύρος Ριζόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Φέτος τιμούμε το ΟΧΙ του ελληνικού λαού απέναντι στον φασισμό και τον ναζισμό μέσα σε ιδιαίτερες συνθήκες ως συνέπεια του κορωναϊού, του οποίου βιώνουμε ήδη τη δεύτερη και ακόμη πιο επικίνδυνη φάση του.
Η συνέπεια αυτής της πανδημίας δεν πλήττει μόνο την καθημερινότητά μας αλλά κυρίως την οικονομία και το ηθικό των πολιτών. Αυτονόητο καθήκον όλων μας είναι να τηρούμε τις συμβουλές των ειδικών και να έχουμε την αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης όχι μόνο για τον εαυτό μας αλλά και για τους γύρω μας.

Καθήκον των ταγών τόσο σε αυτοδιοικητικό όσο και εθνικό επίπεδο να διαμορφώσουν τις συνθήκες εκείνες στην υγεία και στην οικονομία που θα επιτρέψουν σε όλους τους πολίτες και ειδικότερα στους Ηπειρώτες να ξεπεράσουν με τις λιγότερες δυνατές απώλειες προσωπικές, κοινωνικές και οικονομικές αυτή την πραγματικά δύσκολη κατάσταση.

Παράλληλα, φέτος, η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου συμπίπτει και με μια πρωτόγνωρη έξαρση προκλητικής και επιθετικής συμπεριφοράς από την πλευρά της Τουρκίας που αμφισβητεί ανοιχτά και έμπρακτα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Όλοι οι Έλληνες οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον εισβολέα που επιχειρεί να δημιουργήσει τετελεσμένα σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.

Η Ελλάδα πρέπει να ξαναπεί ΟΧΙ σε οσους επιβουλεύονται τα εθνικά της σύνορα.

Η Ελλάδα πρέπει να πει ΝΑΙ στην πρόοδο, τη διαφάνεια, τη χρηστή διοίκηση και στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν ένα καλύτερο μέλλον για εμάς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου