Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Σύλληψη φυγόποινου
Συνελήφθη πρωινές ώρες της (25-10-2020) στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Ά Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θήβας Βοιωτίας, σύμφωνα με την οποία 




καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης -8- μηνών και χρηματική ποινή -4.000- ευρώ, για παράνομη είσοδο στη χώρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (26-10-2020) το πρωί στην Πρέβεζα, στο πλαίσιο ελέγχων αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, αλλοδαπός, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Επιπρόσθετα, όπως διαπιστώθηκε από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών ποινής φυλάκισης -7- μηνών και χρηματική ποινή -1.500- ευρώ, για παράνομη είσοδο στη χώρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών και οπλοκατοχή

Συνελήφθη, χθες (26-10-2020) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, ημεδαπός, διότι μετά από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένας σουγιάς.

Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, σήμερα (27-10-2020) μετά τα μεσάνυχτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε ότι κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης και ναρκωτικό χάπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου