Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

«Ρεντίκολο και το Μαξίμου και οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι...» - Αληθινές βόμβες από τον Τράγκα για Μητσοτάκη, Τσιόδρα και κυβερνητικά ΜΜΕ

 


Η ζωή μας τείνει να γίνει χειρότερη από εκείνοι των φυλακισμένων του Κορυδαλλού ή άλλων σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας. Οι κρατούμενοι προαυλίζονται, παίρνουν τον καθαρό 

EPIRUS SECURITY ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΙΟΣ ΕΠΕ Ιωάννινα 28ης Οκτωβρίου 9 ( Στοά Ορφέα ) Τηλ: 26510 40009 fax : 2651040069 Κιν : 6973999980/6973999984 email:prosika@otenet.gr - prosika.gr


αέρα τους και μάλλον έχουν δικαίωμα μεγαλύτερης επαφής και συναναστροφής από ότι εμείς. Όπως πάνε τα πράγματα, τα τοπικά lockdown θα διαδεχτεί το γενικό lockdown.
Οι δημοσιογράφοι συμμετέχουν στην μεγαλύτερη προδοσία σε βάρος του ελληνικού λαού. Καναλάρχες και παρουσιαστές ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Ίσως το μεγαλύτερο για τον αφανισμό, την αποτέφρωση της ελληνικής οικονομίας. Από σήμερα, όπως λέγεται, θα περιοριστεί η λειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης, ενώ ακούγονται πάλι ηλιθιότητες από την πλευρά των χρυσοπληρωμένων λοιμωξιολόγων.

Χθες αποδείχτηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το επιτελείο του καθοδηγούν μεγάλες ιστοσελίδες και κανάλια, με οδηγίες για το πώς θα παρουσιάζονται οι ειδήσεις για τον covid19 και τι πρέπει να γράφουν ή να μην γράφουν οι δημοσιογράφοι. Χθες εστάλη κείμενο από το Μαξίμου σε μεγάλες ιστοσελίδες, όπως το Protothema, το capital, το liberal, και άλλα γνωστά φιλοκυβερνητικά σάιτ του διαδικτύου. Κάτω από την κυβερνητική ανακοίνωση που εδόθη ως ρεπορτάζ, φαγητό μασημένο όπως λέμε στη δημοσιογραφική γλώσσα, είχαν γράψει διάφορες οδηγίες για το πώς θα γίνει rewriting, επεξεργασία του κειμένου. Έγραψαν, λοιπόν, από κάτω ότι «πέραν των προφανών ειδήσεων δίνουμε μεγάλη έμφαση στη στήριξη του Τσιόδρα έναντι των επιθέσεων από τον Τσίπρα. Δίνουμε ξεχωριστή έμφαση σε αυτό, διότι την ώρα της μεγάλης συστράτευσης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη το γεγονός ότι επιλέγουν να στοχοποιούν τους επιστήμονες, και ο Τσίπρας στοχοποιεί τον Τσιόδρα, είναι απαράδεκτο».

Φαίνεται ότι οι νεαροί δημοσιογράφοι ή οι κουρασμένοι, καταπονημένοι συνάδελφοι που παρέλαβαν την ανακοίνωση και τις οδηγίες, δεν είδαν, προφανώς από βιασύνη, την τελευταία παράγραφο με τις εκτός κειμένου οδηγίες.

Σήκωσαν, λοιπόν, στις φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες τις εντολές του Μαξίμου. Και έγινε χαμός. Έγιναν ρεντίκολο και το Μαξίμου και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του. Η αντιπολίτευση προέβη σε ομαδικά πυρά και έπεσε πολύ γέλιο σε όλο το διαδίκτυο. Κάποιες ιστοσελίδες, όπως το efsyn.gr, επιχείρησαν να διασκεδάσουν τις αποκαλύψεις για την πληρωμένη πλύση εγκεφάλου.

Ωστόσο, αποδείχθηκε ποιος είναι πίσω από την καταστροφή της εθνικής οικονομίας και από την ατμόσφαιρα Χούντας που ζούμε. Ποιος είναι ο μαέστρος, ο ενορχηστρωτής της απόλυτης καύσης, της ολοκληρωτικής καταστροφής του ελληνικού πληθυσμού. Είναι ο κολλητός της Microsoft, του Μπιλ Γκέιτς και του Τζορτζ Σόρος. Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτός έδωσε οδηγίες να τριπλασιαστούν τα τεστ για να ανέβουν τα ποσοστά των φορέων και να τεθούν σε καραντίνα ολόκληρες περιοχές της πατρίδας μας.

Δίπλα του σε πολύ βρώμικους δρόμους λοιμωξιολόγοι – «μαριονέτες», οι οποίοι ενημέρωναν με αντιφατικές πληροφορίες τον πληθυσμό, και συνιστούσαν πότε να βάζουμε μάσκα και πότε μην τις φοράμε, γιατί είναι εστία μόλυνσης και δημιουργεί την ψευδαίσθηση της ασφάλειας.

Χθες αποκαλύφθηκε από την γκάφα των συναδέλφων στις ιστοσελίδες, ότι ο Τσιόδρας και οι υπόλοιποι λοιμωξιολόγοι χρησιμοποιούνται με πολιτικά και όχι υγειονομικά κριτήρια. Επίσης τεκμηριώθηκε ότι οι παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων, παίρνουν οδηγίες ποσοτικές και ποιοτικές για το πότε θα υποστηρίξουν την κυβέρνηση και πότε θα αποκρύψουν ουσιώδεις πληροφορίες από την κοινή γνώμη.

Συναρμολογείται ήδη το ψηφιδωτό της αντιλαϊκής επιχείρησης που έχει να κάνει με την ρευστοποίηση των αστικών περιουσιών και τον απόλυτο έλεγχο του πληθυσμού. Τώρα καταλάβαμε γιατί κατεβαίνουν οι διαφορετικές απόψεις από το διαδίκτυο, γιατί επιβάλλονται πρόστιμα σε όσους δεν φοράνε καλά τη μάσκα, γιατί απαγορεύονται οι συναθροίσεις και γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη υποβάλλει σε πειράματα «ηλεκτροσόκ» 100 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες.

Όσα γίνονται δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τον ιό ούτε με την μηδαμινή θνητότητά του ούτε με το εμβόλιο που θα αργήσει πολύ. Όσα συμβαίνουν έχουν σχέση με την αλλαγή του φυσιολογικού τρόπου ζωής. Επιδιώκεται μια νέα κανονικότητα με ένα παγκόσμιο ξεζούμισμα των μεσαίων στρωμάτων υπέρ των πολυεθνικών συμφερόντων. Ο Μητσοτάκης είναι εμφανές, και σιγά σιγά καθίσταται γεγονός πέραν κάθε αμφιβολίας, ότι κάνει μπίζνες. Είναι πιόνι όχι μόνο της κυρίας Μέρκελ αλλά και των γνωστών μελών της λέσχης των δισεκατομμυριούχων. Δουλεύει για λογαριασμό του Σόρος, του Γκέιτς και φυσικά είναι η μεγάλη «μαριονέτα» της Καγκελαρίας του Βερολίνου. Είναι αυτός που διάλεξε το χειρότερο σενάριο για τους Έλληνες, που ήξερε ακριβώς τι έρχεται και τι θα συμβεί, που γνώριζε από τον Τσιόδρα όλες τις πληροφορίες για την πανδημία, που απέκρυψε να τις μεταφέρει στον ελληνικό λαό. Είναι αυτός που έβαζε τον Τσιόδρα να καθησυχάζει τον κόσμο λέγοντας ότι ο ιός δεν έχει δραπετεύσει από την Κίνα και ότι κάθε χρόνο έτσι κι αλλιώς έχουμε «μια πανδημία γρίπης».

Όσα γίνονται είναι μια «υγειονομική δικτατορία» που έχει άμεση σχέση με τα υπερκέρδη και την εξουσία που επιδιώκουν ο Γκέιτς, ο Μπέζος, ο Ζάκερμπεργκ και μερικοί άλλοι.

Αυτά που συμβαίνουν δεν έχουν ξανασυμβεί ούτε επί Χούντας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελίσσεται σε μοιραίο άνθρωπο για την οικονομία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Ολοένα και περισσότερα βγαίνουν στη φόρα για την «μαύρη προπαγάνδα» και την πληρωμένη πλύση εγκεφάλου για τον στατιστικά ανύπαρκτο ως θανατηφόρο νόσο, τον κορονοϊό. Ο ίδιος ο Μητσοτάκης και το επιτελείο του είναι οργανωτές εκτεταμένης επιχείρησης παραπληροφόρησης που έχει να κάνει με τη διάχυση του φόβου στην ελληνική κοινωνία. Αποκαλύπτονται ολοένα και περισσότερα στοιχεία για το οργανωμένο σχέδιο επιβολής φασιστικού ελέγχου στη ζωή μας και εξαφάνισης των συνταγματικών και ατομικών ελευθεριών και μιας αρρωστημένης πολιτικά ατμόσφαιρας που έχει να κάνει με τη διεύρυνση των ανισοτήτων και τη ρευστοποίηση όλων των αστικών περιουσιών.

Χθες το βράδυ επρόκειτο να παίξει στον ALPHA εκπομπή του κυρίου Σρόιτερ με καλεσμένο τον τραγουδιστή κύριο Πετράκο. Ο κύριος Πετράκος, προφανώς με ομάδα φίλων του, πραγματοποίησε μια έρευνα γύρω από τα στατιστικά στοιχεία και τα όσα συνέβησαν στην περίοδο του κορονοϊού. Η εκπομπή τελικά δεν μεταδόθηκε με εντολή άνωθεν. Αυτά που συμβαίνουν παραμονές αμερικανικών εκλογών είναι πρωτοφανή. Δεν έχουν ξανασυμβεί ούτε επί Χούντας.

Με εντολές Μαξίμου, δίνεται στα πληρωμένα μέσα ενημέρωσης προπαγανδιστικό υλικό για το πώς πρέπει να προβάλλεται ο κύριος Τσιόδρας και πώς πρέπει τα δελτία ειδήσεων και οι ιστοσελίδες να αναφέρονται στον ιό και στα lockdowns. Υπάρχουν εντολές να κατεβαίνουν όλα τα άρθρα και τα σχόλια των διαφωνούντων ή αυτών που έχουν οποιαδήποτε διαφορετική άποψη για τον covid19, από το ελεύθερο υποτίθεται διαδίκτυο. Και αυτό δείχνει, όπως καταγγέλλει ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ και άλλοι διάσημοι, τον έλεγχο που προσπαθούν να επιβάλλουν οι γύπες του διαδικτύου και ορισμένοι δισεκατομμυριούχοι στους λαούς της Ευρώπης και γενικά στον παγκόσμιο πληθυσμό.

Είναι εμφανές πλέον ότι ο Μητσοτάκης πληρώνει εκατομμύρια τα κανάλια για να συντηρούν με τα ίδια βίντεο και την ίδια έμφαση τρόμου όλο τον κόσμο μακριά από κοινωνικές συναναστροφές, πορείες, διαμαρτυρίες και συγκεντρώσεις. Δίνουν οδηγίες σε μεγάλες ιστοσελίδες, όπως το protothema, το capital, το liberal, και άλλες, που χθες προσπάθησαν να δικαιολογηθούν για την μεγάλη γκάφα που αποκάλυψε τις εντολές που παίρνουν μαζί με το υλικό που ανεβάζουν.

Είναι πρωτοφανές στα χρονικά του Τύπου, πολιτική κυβέρνηση να καθοδηγεί σε ιατρικά θέματα τον ελεγχόμενο Τύπο και να δίνει οδηγίες για την προβολή καθηγητών της ιατρικής. Αυτό δεν το είχε κάνει ούτε ο Γκέμπελς στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή να διώκονται από τα πειθαρχικά όργανά τους και τους συλλόγους τους ιατροί και άλλοι επιστήμονες οι οποίοι διαφωνούν με όσα λέγονται για τον covid19 και αναρτούν και επιχειρούν να δημοσιοποιήσουν τις απόψεις τους. Είναι πρωτοφανής η περίπτωση επιχείρησης φίμωσης και εγκλεισμού και περιορισμού της κίνησης ενός ολόκληρου λαού για λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με τη σοβαρότητα ή τη θνητότητα του κορονοϊού.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η ομάδα των πληρωμένων λοιμωξιολόγων που καταστρέφουν συστηματικά τη δημόσια οικονομία για να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα παραχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων, παρακάμπτει τις επίσημες ιστοσελίδες και τις οδηγίες του ΠΟΥ. Παρακάμπτει και αγνοεί τα επίσημα στοιχεία Επιτροπής Δημόσιας Υγείας και έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με όλες τις έρευνες διακεκριμένων καθηγητών που φωνάζουν σε όλο τον κόσμο ότι ο ιός πλήττει πρώτα τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα και μετά την υγεία.

Ουδείς τηλεοπτικός σταθμός αναφέρει ή σχολιάζει τις επίσημες ανακοινώσεις της Επιτροπής Δημόσιας Υγείας. Ουδείς τηλεπαρουσιαστής ρωτάει για το πόσοι από τους 600 νεκρούς που είχαμε υποτίθεται από covid19, είχαν προχωρημένο καρκίνο ή καρδιαγγειακά ή βαριά εγκεφαλικά.

Όλοι οι παρουσιαστές αποκρύπτουν με εντολές άνωθεν τους 100 χιλιάδες θανάτους που είχαμε εντός του έτους από άλλα νοσήματα, όπως επίσης αποκρύπτουν ότι αυτοί οι οποίοι καταγράφηκαν ως θάνατοι από covid19 είναι σε ποσοστό 96% θάνατοι από προχωρημένες άλλες ασθένειες που χρεώθηκαν στον κορονοϊό. Εδώ, λοιπόν, βλέπουμε τσουβάλια με λεφτά να μεταφέρονται σε πληρωμένα κανάλια. Εδώ βλέπουμε μια διεθνή επιχείρηση φίμωσης των πληθυσμών από κάποιους πασίγνωστους κυρίους και κάποια κέντρα που θέλουν οπωσδήποτε να αξιοποιήσουν το φόβο των πληθυσμών. Να επαναφέρουν με μεγαλύτερη ένταση την Παγκοσμιοποίηση. Να εκλέξουν τον απόλυτα ελεγχόμενο κύριο Μπάιντεν στις ΗΠΑ. Να επιβάλλουν καθεστώτα φόβου και απόλυτης παθητικοποίησης.

Από σήμερα μπαίνουν νέοι περιορισμοί στη ζωή μας χωρίς ουσιαστικά κανένα λόγο. Οι επιχειρήσεις εστίασης θα καταστραφούν οριστικά και αμετάκλητα. Εκατομμύρια άνθρωποι θα περιέλθουν σε χειρότερη πλέον αναξιοπρεπή διαβίωσης. Η ύφεση θα κρατήσει για πολλά χρόνια, επειδή αυτό θέλουν τα αφεντικά του Μητσοτάκη. Επειδή αυτό του λένε οι πάτρωνές του. Ποδοπατεί την ελευθερία έκφρασης σε όλη τη χώρα. Ποδοπατεί και ισοπεδώνει τη Δημοκρατία, βιάζει και παραβιάζει καθημερινά το Σύνταγμα των Ελλήνων με τη βοήθεια μιας ανύπαρκτης Προέδρου της Δημοκρατίας την οποία επέλεξαν και τοποθέτησαν. Θα πρέπει το σύνολο της Αντιπολίτευσης να αντιληφθεί ότι οδηγούμεθα σε μια μακρόχρονη τυραννία. Θα πρέπει όλοι μας να ξεπεράσουμε το φόβο και την προπαγάνδα. Θα πρέπει πρώτα να αποτινάξουμε τον ιό της φοβίας και να υπερασπιστούμε τα συνταγματικά μας δικαιώματα.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μάθαμε ότι η κυβέρνηση αυτή πλήρωσε 20 και πλέον εκατομμύρια τα κανάλια για να μας κλείσουν μέσα στα σπίτια.

Για να καταστρέψουν την κοινωνική και οικονομική ζωή. Για να προχωρήσουν σ εκτεταμένη απορρύθμιση της αγοράς με όπλο τον φόβο. Είναι δεδομένο ότι επιχειρούν τον οικονομικό θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων προκειμένου οι γύπες να αποκτήσουν τον πλήρη διεθνή οικονομικό έλεγχο και φυσικά τον έλεγχο των μαζών.

Ήδη υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση των υπαρχόντων νομισμάτων με ψηφιακά νομίσματα.

Ο Μητσοτάκης συμμετέχει σε μια διεθνή επιχείρηση αλλαγής της κανονικότητας του τρόπου ζωής των ανθρώπων. Έχει οδηγίες από συγκεκριμένα κέντρα, όπως είναι το Βερολίνο και μια ομάδα γνωστών δισεκατομμυριούχων που θέλουν να επιβάλλουν μια πρωτοφανή απορρύθμιση της αγοράς και μια νέα εγκατάσταση οικονομικού και πληθυσμιακού ελέγχου. Αυτό θέλουν να το επιβάλλουν όπως οι Ναζί στον Β’ Π.Π. μέσω του τρόμου, του απόλυτου φόβου και του επιχειρήματος ότι προστατεύουν την υγεία του κόσμου. Είναι μια παραλλαγή της περίφημης θεωρίας του υπερανθρώπου και της καθαρότητας των κοινωνιών από τις μολυσμένες γραμμές αίματος. Μια θεωρία ναζιστικού περιεχομένου που οδήγησε στα ολοκαυτώματα και στα κρεματόρια.

Εάν ψάξετε σε όλα τα σπίτια της γειτονιάς σας, εάν ρωτήσετε την πολυκατοικία σας, εάν ψάξετε σε όλες τις πόλεις και τα χωριά, θα βρείτε ελάχιστους που έχουν συμπτώματα covid19 και μάλλον αυτά θα είναι γρίπης ή άλλης ίωσης. Όσοι ανιχνεύονται ως φορείς, είναι ασυμπτωματικοί και τους έχουν βάλλει σε καραντίνα, ενώ είναι ενεργοί άνθρωποι, ικανοί να εργαστούν και να βγάλουν το ψωμί τους ή τουλάχιστον να αναπνέουν ελεύθερα και να προσέχουν να μην έρθουν σε επαφή με άλλους. Εάν κάνουμε όλοι τεστ απλής γρίπης, θα βρεθούν πολλαπλάσιοι φορείς.

Η αποκαλυπτόμενη κυβερνητική τάση να φιμώνει τους πάντες, δείχνει ότι η «μαύρη προπαγάνδα» της κυβέρνησης αποσκοπεί να κρύψει ότι επιχειρείται βίαιη απορρύθμιση της αγοράς. Με καταστροφή της υπάρχουσας οικονομίας στην οποία επάνω θα οικοδομηθεί μια καινούργια, με ελάχιστους κατέχοντες και εκατομμύρια πληβείους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου