Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Συνεργεία της Κοινωφελούς στη μάχη της καθημερινότητας



Με τους εργαζόμενους του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας ενισχύθηκαν κρίσιμες υπηρεσίες του Δήμου, όπως είναι αυτές του εργοταξίου και του πρασίνου που έχουν άμεση σχέση με την καθημερινότητα των πολιτών. 

Το Βαγόνι της Γεύσης - Μεγάλου Αλεξάνδρου 85 Ιωάννινα τηλ:2651071333 Delivery 13:00 - 23:00 - Δευτέρα απόγευμα κλειστά


Οι προσλήψεις των εργαζομένων στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος έγιναν με μεγάλη καθυστέρηση. Την καθυστέρηση αυτή είχε επισημάνει και καυτηριάσει η Δημοτική Αρχή το προηγούμενο διάστημα.
Παρόλα αυτά το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό και οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς παρέχουν ήδη υπηρεσίες.

Το εργοτάξιο και το πράσινο έχουν ενισχυθεί και συνεργεία αναπτύσσονται σε περιοχές όπου είχαν επισημανθεί σοβαρά προβλήματα.

Η προμήθεια όλων των υλικών για το εργοτάξιο έγινε έγκαιρα και ολοκληρώθηκε με τις αναπόφευκτες γραφειοκρατικές καθυστερήσεις.

Τα συνεργεία που έχουν συγκροτηθεί με εργαζόμενους της Κοινωφελούς ήδη αντιμετωπίζουν προβλήματα σε κεντρικά και περιφερειακά σημεία του δήμου και λύνουν προβλήματα που αφορούν στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς σε δήλωσή σου σημειώνει ότι είναι δεκάδες τα σημεία όπου έχουν παρέμβει μέχρι στιγμής τα συνεργεία.

«Από το εργοτάξιο έχει καταρτιστεί πλήρης κατάλογος των προβλημάτων που υπάρχουν και έχουν ιεραρχηθεί προτεραιότητες. Πεζοδρόμια, πλακόστρωτα, παιδικές χαρές, κοινόχρηστοι χώροι είναι μεταξύ των πρώτων όπου γίνονται παρεμβάσεις. Ανάλογη ιεράρχηση έχει γίνει και στον τομέα του πρασίνου. Με το μόνιμο προσωπικό των υπηρεσιών το οποίο είναι ελάχιστο και με τους εργαζόμενους της κοινωφελούς παρεμβαίνουμε καθημερινά. Η προσφορά των εργαζομένων από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας είναι τεράστια και θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω για την προθυμία και την συνεργασία», τόνισε ο κ. Παππάς.

 

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου