Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

«Κανίβαλος αρχιφασίστας. Ο ηλίθιος του Μαξίμου δουλεύει για τους Γερμανούς...» - Σοκάρει ο νέος ποταμός αποκαλύψεων του Γιώργου Τράγκα για τον Μητσοτάκη



Διαβάστε το χειμαρρώδες κείμενο του Γιώργου Τράγκα που δημοσιεύτηκε στο crashonline.gr.
Είναι διπλή ατυχία να υπάρχει στην κεφαλή της ηγεσίας μιας χώρας ένα δίδυμο ανόητων και ελλιποβαρών ανθρώπων που δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι οφθαλμοφανής..

" ΛΑΓΟΣ " Νήματα - Μαλλιά - Κλωστές -ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ 24-26 ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΤΗΛ : & ΦΑΞ 26510 23612


η υποκρισία τους και η προσπάθειά τους να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα σε δημόσια θέα ενώπιον του ελληνικού λαού. Είναι πραγματικά μεγάλη ατυχία για το λαό μας και το έθνος μας να έχει επιλεγεί ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας μια ανύπαρκτη πολιτικά στον διεθνή περίγυρο κυρία, η οποία, κρύβοντας το πρόσωπό της και φορώντας μάσκα, λέει απλά ότι το πρόβλημα της Ελλάδος είναι ο κορονοϊός και όχι οι δυσάρεστες εξελίξεις, όπως τις χαρακτήρισε, με την Τουρκία.

Όταν αυτή η απαράδεκτη κυρία, που επελέγη επίτηδες από τον Μητσοτάκη για να παίξει τα παιχνίδια των Γερμανών και τα δικά του, φτάνει στο σημείο να λέει ότι απλά είναι δυσάρεστη εξέλιξη να σε ταπεινώνουν καθημερινά, να καταπατούν τα κυριαρχικά σου δικαιώματα, αλλά το πρόβλημά σου είναι μια γρίπη, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Τότε σίγουρα έχεις αφήσει όλο το σύστημα, και οδηγείσαι με μαθηματική ακρίβεια σε υποχωρήσεις. Φτάσαμε στο σημείο να είναι πλέον κατανοητή και από ανηλίκους η σκηνοθεσία του Μητσοτάκη, για να καλύψει την προδοσία στα εθνικά θέματα και την ανικανότητα στα οικονομικά προβλήματα που πλήττουν καίρια όλη την κοινωνία. Έστησε ολόκληρο σόου, ένα βλακώδες και ανόητο σόου με την ανεκδιήγητη προεδρική σκιά, αυτή τη ζαρωμένη ύπαρξη που τοποθέτησαν οι Γερμανοί στο Προεδρικό, για να ακούσουν οι Έλληνες από τα χείλη μιας κυρίας, ότι το πρόβλημά τους είναι ο κορονοϊός και όχι η Τουρκία και η πείνα και η ανεργία. Συγχρόνως η «μαριονέτα» του Βερολίνου, σίγουρα μη έχουσα σώας τας πολιτικάς φρένας, προέβη πάλι σε διάγγελμα του οποίου η εικόνα ήταν απόσπασμα από τα “πτηνά του Χίτσκοκ”. Μια κάκιστη τηλεοπτική εικόνα ενός αμήχανου και ασόβαρου προσώπου, ενός εμφανώς ημισαλεμένου ανθρώπου που έσφιγγε μπροστά στην κάμερα τα χέρια του από νευρικότητα προσπαθώντας να πει στους συμπατριώτες του ότι τους σώζει ρίχνοντάς τους στην απόλυτη ένδεια.

Σε μια περίοδο, που ο Έλληνας έχει ανάγκη από ψωμί, δουλειά και ανύψωση του φρονήματος, σε μια περίοδο που ο Έλληνας έχει απόλυτη ανάγκη εμψύχωσης και τόνωσης, η εικόνα της γερμανικής «μαριονέτας» ήταν χθες επιεικώς άθλια. Εικόνα ενός ανθρώπου με ελλιπή τας φρένας, χωρίς ουδεμία λογική και συνειρμό. Ένας άνθρωπος που κλείνει ολόκληρες περιοχές και χιλιάδες επιχειρήσεις προκειμένου η συνολική κοινωνική αδυναμία να οδηγήσει σε αποδοχή τετελεσμένων στο Αιγαίο, σε αποδοχή εθνικών παραχωρήσεων, και αποδοχή μιας απαράδεκτης κατάστασης που έχει να κάνει με το ξεζούμισμα του ελληνικού λαού από τη Γερμανία και τους φίλους αυτής της ημίτρελης φιγούρας που κακήν την τύχη έχουμε στο Μαξίμου. Όταν ένας άνθρωπος δεν αντιλαμβάνεται ποιο είναι το χειρότερο κακό, όταν ένας άνθρωπος δεν αντιλαμβάνεται τα εγκλήματα που διαπράττει καθοδηγούμενος από ξένα αφεντικά και τη φιλαυτία του, τότε σίγουρα έχει δραπετεύσει των ορίων της κοινής λογικής και έχει εισέλθει στον θολό κόσμο των ψυχιατρικών φαρμάκων. Πρέπει να είναι πολύ άρρωστος για να βάζει την ανύπαρκτη Σακελλαροπούλου να λέει ότι απλά είναι δυσάρεστη η εξέλιξη που το Όρουτς Ρέις έφτασε τέσσερα ναυτικά μίλια από το Καστελόριζο. Πρέπει να είναι η πλέον ατυχή στιγμή του ελληνικού έθνους να έχει τέτοιο δίδυμο συμφοράς και υποκρισίας στην κεφαλή του. Δια γυμνού οφθαλμού είναι ορατό ότι η τοποθετημένη στην Προεδρία είναι εντελώς άσχετη από πολιτική και οικονομία και εντελώς καθοδηγούμενη.

Ο Μητσοτάκης παραμονές της κρίσιμης εκλογής Προέδρου στις ΗΠΑ, καθοδηγούμενος από τη Μέρκελ, παίζει τα παιχνίδια των Γερμανών και είναι έτοιμος να δεχτεί ταπεινωτική διαπραγμάτευση με τους Τούρκους υπό την εποπτεία του Βερολίνου. Η Μέρκελ φοβάται όσο τίποτα μια επανεκλογή του Τραμπ, ο οποίος, και στο τελευταίο debate σήμερα το πρωί με τον Μπάιντεν, είπε διάφορα για τους Γερμανούς και τους Κινέζους. Εκείνο που έκανε εντύπωση και που πήρε τις εντυπώσεις είναι αυτό που είπε για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ότι δηλαδή «δεν μπορεί η θεραπεία για τον ιό να είναι χειρότερη από το πρόβλημα αυτό καθαυτό». Δεν μπορεί να κλείνεις τον κόσμο στα σπίτια, να τον αφήνεις νηστικό και να του υπόσχεσαι τηλελαγούς και τηλεπετραχήλια. Διαδώστε σε όλους τους φίλους σας στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο, να αναπαράγουν σε όλη την υφήλιο αυτό το μήνυμα που είναι η ουσία και της Ιπποκρατικής αρχής «του μη βλάπτειν»: Δεν μπορεί η θεραπεία, τα ακραία μέτρα που λαμβάνονται να είναι χειρότερα από το πρόβλημα.

Και τώρα που καταδικάστηκαν οι Χρυσαυγίτες τί θα κάνουν χωρίς βαρβάρους;

Τα τηλεοπτικά κανάλια του φόβου, του διχασμού και της στήριξης των γερμανικών συμφερόντων, πανηγύρισαν χθες με τις καταδίκες των μελών της Χρυσής Αυγής. Είχαν το βράδυ μπόλικη τροφή για να σκεπάσουν τις defacto παραβιάσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας από την Τουρκία. Μαζί με τα κρούσματα του covid19 και το διάγγελμα του Μητσοτάκη, έφτιαξε την απαραίτητη «μαγιονέζα» πλύσης εγκεφάλου, ενός λαού που δεν έχει δουλειά, δεν έχει ψωμί, δεν έχει μέλλον.

Οι συνεργάτες του οικονομικού Ράιχ, οι συνεργάτες της Siemens, τα στηρίγματα του μνημονίου, οι κλώνοι των δoσιλόγων της Κατοχής, τα φερέφωνα των ξένων δυνάμεων, εκείνοι που έλεγαν επί μήνες στον κόσμο να μείνει στο σπίτι για να είναι ασφαλείς, αποφεύγουν τώρα να μιλήσουν για την οικονομική κρίση και για τα εκατομμύρια των θυμάτων της που πεινάνε και παλεύουν σε όλη τη χώρα. Προσπαθούν να δώσουν στον κόσμο το αίσθημα του δημοκρατικού θριάμβου με την καταδίκη των μελών της Χρυσής Αυγής, σε μια περιοχή με ανύπαρκτη Δημοκρατία και με Σύνταγμα που δεν λειτουργεί. Έτσι, χθες έδειχναν και ξανάδειχναν τους αναμμένους πυρσούς και το παραμορφωμένο πρόσωπο του Μιχαλολιάκου με χειροπέδες στα χέρια. Και τώρα που καταδικάστηκαν οι Χρυσαυγίτες τί θα κάνουν χωρίς βαρβάρους; Τι θα απογίνουμε χωρίς Χρυσαυγίτες; Ποια θα είναι τα νέα σκιάχτρα των μνημονιακών δυνάμεων και των δημοσιογράφων που παράγουν τηλεοπτικά σκουπίδια και συμβάλλουν στην ανθενημέρωση του λαού;

Απωθητικοί και αποκρουστικοί οι πολιτικοί και οι ενέργειες της Χρυσής Αυγής. Το ίδιο, όμως, αποκρουστικό και το μπούλινγκ της εισαγγελέως από τα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ και άλλων καναλιών. Όταν τα δικαστήρια πολιορκούνται από χιλιάδες για να βγάλουν αποφάσεις, τότε τα δικαστήρια αυτά είναι λαϊκά. Είναι κάτι ανάλογο με τα έκτακτα στρατοδικεία. Όταν η εισαγγελέας της Έδρας, μετά από 5,5 χρόνια ακροαματικής διαδικασίας, προτείνει και γίνεται αντικείμενο χλευασμού, τότε αυτό δεν είναι δικαστήριο. Και έκανε εντύπωση το γεγονός ότι, παρά τη διαφωνία της με την εισαγγελέα, η πρόεδρος του Δικαστηρίου δεν είπε ούτε ένα λόγο απέναντι στις υπερβολές που δέχτηκε η εισαγγελική Έδρα άρα και η σύνθεση του Δικαστηρίου. Κατά τη γνώμη μου, είναι απαράδεκτο να ευθυγραμμίζεται μέλος του δικαστικού σώματος με τηλεοπτικό λιντσάρισμα σε βάρος συναδέλφου του. Όπως και να έχει, δεν έχουμε τελειώσει νομικά με αυτήν την ιστορία. Και είναι ηλίου φαεινότερων ότι ο εγκλεισμός της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής δεν γίνεται για να μην διαφύγουν στο εξωτερικό μέχρι την εκδίκαση του Εφετείου, αλλά για να ικανοποιηθεί η λαϊκή οργή, και η υποκριτική τηλεοπτική δημοκρατία.

Όπως συνέβη και στο παρελθόν, η μη ομαλή κατάληξη μιας δίκης και η πλήρη διαφωνία εισαγγελέως και προέδρου θα γίνει σπορά για εμφάνιση νέων καρκινικών πολιτικών κυττάρων. Μετά από 5,5 χρόνια δίκης, είναι περίεργο έως και εξοργιστικό να έχουν εντελώς αντίθετες απόψεις η εισαγγελική Έδρα και τα μέλη του Δικαστηρίου. Σημασία έχουν τα ποινικά αδικήματα, τα διαπραχθέντα εγκλήματα, και όχι η πολιτική σκέψη. Δεν έπρεπε να αφεθεί η εντύπωση ότι οι δικαστές αποφάσισαν κάτω από ασφυκτική λαϊκή πολιορκία και τηλεοπτική πίεση. Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφί μύθων ακούσεις. Και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους;

Ο άνθρωπος που δουλεύει για τους Γερμανούς και την ελίτ των Αθηνών, είχε το θράσος να εμφανιστεί πάλι χθες ως «Μεσσίας»

Ενώ το τουρκικό Όρουτς Ρέις πλέει μέσα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και η Τουρκία μας ταπεινώνει καθημερινά, ο δοσίλογος πρωθυπουργός, ο άνθρωπος του Βερολίνου στο Μαξίμου, εισήγαγε τη χώρα από χθες το απόγευμα σε χουντική ατμόσφαιρα. Χωρίς να έχει λάβει κανένα μέτρο για τη ζωή και την επιβίωση εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών, χωρίς να έχει εξασφαλίσει τρόφιμα και στοιχειώδη αγαθά για ολόκληρες περιοχές της χώρας, κήρυξε τοπικό lockdown στην Καστοριά, ανακοίνωσε απαγόρευση κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα μέχρι τις πέντε το πρωί, και έριξε στην ανεργία και στην εξαθλίωση περισσότερους Έλληνες.

Ο γιος Μητσοτάκης, ο δια γυμνού οφθαλμού αρχιφασίστας που έχουμε στο Μαξίμου, εμφανίστηκε ζαρωμένος, με δεμένα, σφικτά τα δάκτυλα των δύο χεριών και με γερμένο το κεφάλι από την αμηχανία και την υποκρισία, για να μας πει ότι πρέπει να προστατεύσουμε τη ζωή μας, την ώρα που ο ίδιος «δολοφονεί» με τις πολιτικές επιλογές του εκατομμύρια συμπατριώτες του. Φυσικά, μετέθεσε πάλι τις ευθύνες στις εισηγήσεις των άφαντων και εξαφανισμένων μελών της Επιτροπής Υγείας. Και ως κοινός πλασιέ των εμβολίων της ομάδας Γκέιτς, μας είπε να αναμένουμε το «ασφαλές» εμβόλιο. Και το είπε ο πολιτικά πανίβλακας φασίστας την ώρα που ανακοινώνονται θύματα, νεκροί από τα πειράματα της AstraZeneca, και βαριά άρρωστοι, με ανεξήγητες ασθένειες από τα πειράματα της Johnson and Johnson.

Ο ηλίθιος γερμανόφιλος του Μαξίμου, ο διανέμων εκατομμύρια σε φίλους εργολάβους και φίλους της «Αγίας Οικογένειας», χωρίς να έχει προνοήσει τίποτα για το ψωμί, το λάδι και τα φάρμακα εκατομμυρίων Ελλήνων σε διάφορες περιοχές, έριξε πάλι σε απόγνωση με περιοριστικά μέτρα χιλιάδες επιχειρήσεις εστίασης και εμπορικά καταστήματα.

Ο άνθρωπος που δουλεύει για τους Γερμανούς και την ελίτ των Αθηνών, αυτός ο πολιτικά κανίβαλος, που έδιωξε τις καθαρίστριες από το υπουργείο του και έδωσε εντολή στον ανεκδιήγητο Σταϊκουρα να φτιάξει ένα πτωχευτικό νομοσχέδιο που αφανίζει τις περιουσίες εκατομμυρίων Ελλήνων και τους ρίχνει στην απόγνωση, είχε το θράσος να εμφανιστεί πάλι χθες ως «Μεσσίας». Όσοι τον είδαν να μιλάει χθες στο διάγγελμά του, κατάλαβαν ότι δεν είναι απλά ελλιποβαρής πολιτικός, δεν είναι απλά ένας αντιλαϊκός, ένας φασίστας. Είναι πολιτικά ανόητος, βλαμμένος, με εμφανή ελαττωματική εγκεφαλική λειτουργία. Όσοι παρατήρησαν πώς μίλαγε, πώς έσφιγγε τα δάκτυλα από αμηχανία, πόσο κόμπιαζε, κατάλαβαν ότι αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να στέκει καλά με στις αποφάσεις που παίρνει. Είναι απλά ένας υπάλληλος, μια «μαριονέτα» των Γερμανών που με βάση οδηγίες τους παραλύει και σέρνει την οικονομία της χώρας, και οδηγεί το έθνος σε βέβαιο ακρωτηριασμό.

Θα περίμενε κάποιος να τον ακούσει να λέει ότι θα υπάρξει κρατική βοήθεια άμεση και σε είδος σε όλες τις περιοχές που πλήττονται οικονομικά από τα περιοριστικά μέτρα. Δεν είπε τίποτα τέτοιο. Ούτε είδαμε καμιόνια του στρατού να μοιράζουν τρόφιμα στην Κοζάνη ή στην Καστοριά. Ο ηλίθιος του Μαξίμου καθημερινά καταστρέφει την εθνική οικονομία και παίζει τα βρώμικα παιχνίδια της Μέρκελ και της λέσχης των Γκέιτς με τους οποίους συναλλάσσεται και κλείνει συμφωνίες.

Έχει βάλλει τα ρέστα του εναντίον του Τραμπ σύμφωνα με οδηγίες του Βερολίνου, του Σόρος και του Γκέιτς. Και δεν καταλαβαίνει ότι αν επανεκλεγεί ο Αμερικανός Πρόεδρος θα ακολουθήσει αδυσώπητη οικονομική αναμέτρηση με την Μέρκελ και τους φίλους της. Αλλά ούτε καν ακούει ότι ο ανθέλληνας Σόιμπλε κατηγορεί τη Μέρκελ ότι πλήττει τους Δημοκρατικούς θεσμούς με τα ακραία μέτρα που παίρνει.

Χθες, ο Αλέξης Τσίπρας του χάλασε το σόου του διαγγέλματος, γιατί κατέθεσε πρόταση μομφής εναντίον του υπουργού Οικονομικών Σταϊκούρα. Ο Τσίπρας ανέδειξε, με αυτήν την πρόταση δυσπιστίας, το σχέδιο του Σταϊκούρα και των τραπεζών να αφανίσουν, να ρευστοποιήσουν τις περιουσίες των Ελλήνων. Ο φασίστας, γερμανόφιλος είναι υποχρεωμένος να κουβεντιάσει τρεις ημέρες στη Βουλή. Ενώ ο ανίκανος ο Τσολάκογλου, ο καθοδηγούμενος από το Βερολίνο, άφησε τον Ερντογάν να προωθήσει τα επεκτατικά σχέδιά του στο Αιγαίου, το Όρουτς Ρέις σουλατσάρει εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, εντός των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας.

Ο ηλίθιος του Μαξίμου, που εξελίσσεται στο μέγιστο των προδοτών αυτής της χώρας, κλειδώνει τους Έλληνες πάλι στα σπίτια τους. Βάζει ξανά μπουρλότο στις τοπικές οικονομίες και αποφεύγει, αυτό το πολιτικό σκύβαλο, να εμψυχώσει το φρόνημα των Ελλήνων Ακριτών, τους νησιώτες μας και όλους εκείνους στα Ακριτικά νησιά που ζούνε σε αβεβαιότητα, ανασφάλεια και αγωνία για το αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου