Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Το The Lancet αποκαλύπτει ότι τα νυχτερινά κέντρα είναι εστία υπερμετάδοσης, αλλά εδώ χτυπάμε την εκκλησία…



Όποιος πηγαίνει εκκλησία, βλέπει ότι σχεδόν στο σύνολο των εκκλησιών τηρούνται απαρέγκλιτα τα μέτρα ατομικής προστασίας, οι αποστάσεις, οι μάσκες, τα άδεια καθίσματα.

Τα κανάλια όμως αλλά και πολλοί πολιτικοί, σφυροκοπούν την εκκλησία απαιτώντας «ομολογία πίστης» στην κυβέρνηση, την υποχρεωτικότητα. «Απεταξάμην» τους μη εμβολιασμένους! Μιλάμε για τον ορισμό της υποκρισίας! Και αυτό γίνεται στα πλαίσια της δαιμονοποίησης κοινωνικών ομάδων, με μοναδικό σκοπό να αποκρύψουν τις τρομερές ευθύνες της κυβέρνησης. Ότι χειρότερο δηλαδή, τόσο για την κοινωνική συνοχή όσο και για την υγειονομική πορεία της χώρας.

Διότι όταν συγκαλύπτει τις πραγματικές αιτίες έκρηξης της πανδημίας και στοχοποιείς το ελάσσων, είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος για τις ολέθριες συνέπειες…

Την ίδια στιγμή, το έγκριτο The Lancet δημοσιεύει έρευνα στην Γερμανία, που δείχνει ότι τα νυχτερινά κέντρα μόνο για εμβολιασμένους, συνιστούν εστία υπερμετάδοσης του κορονοϊού με τα στοιχεία να είναι εφιαλτικά.


Στην δημοσίευση, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ο όρος «πανδημία των ανεμβολίαστων» είναι εσφαλμένος και ατεκμηρίωτος, ενώ υπάρχει η εξής αναφορά:

Στο Münster της Γερμανίας, νέα κρούσματα COVID-19 εμφανίστηκαν σε τουλάχιστον 85 (22%) από τα 380 άτομα που ήταν πλήρως εμβολιασμένα ή που είχαν αναρρώσει από τον COVID-19 και πήγαν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. (Στην Ελλάδα όμως ανοίξαμε τα μπουζούκια μόνο για εμβολιασμένους!)

Ο ελέφαντας στο δωμάτιο

Ενώ λοιπόν οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, τεκμηριώνεται χρονικά τουλάχιστον ότι το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων μόνο για εμβολιασμένους προηγήθηκε της έκρηξης των κρουσμάτων που ζούμε μέχρι σήμερα, οι Έλληνες δημοσιογράφοι αλλά και πολιτική, επιμένουν να δαιμονοποιούν την εκκλησία.

Το ότι από τις 9 Οκτωβρίου που άρχισε να ισχύει η πλήρης απελευθέρωση και ο πλήρης και ανεξέλεγκτος συνωστισμός των εμβολιασμένων σε γήπεδα, μπουζούκια, εστιατόρια και όλους τους κλειστούς χώρους, χωρίς μάσκες και χωρίς αποστάσεις στη συντριπτική τους πλειοψηφία, φτάσαμε σχεδόν ενάμισι μήνα μετά σε αυτή την κατάσταση, είναι εντελώς συμπτωματικό…

Ανακοίνωση ΕΟΔΥ 9 Οκτωβρίου: Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.197 – Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 36, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 15.105 θάνατοι.

Ανακοίνωση ΕΟΔΥ 22 Νοεμβρίου: Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 7.287 – Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 105, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 17.425 θάνατοι.


Αλλά, σύμφωνα με το αφήγημα, μόνο οι ανεμβολίαστοι φταίνε για ότι συμβαίνει. Κανένας άλλος και σίγουρα όχι οι χειρισμοί της Κυβέρνησης.

Όπως ακριβώς έκαναν πέρυσι τέτοιον καιρό που φόρτωναν την έκρηξη της πανδημίας στον… Άγιο Δημήτριο, την ίδια στιγμή που είχαν ανοίξει τα βόρεια σύνορα μας χωρίς ελέγχους, τους οποίους όταν εδέησαν να κάνουν διαπίστωσαν ότι ορδές Βαλκανίων έμπαιναν στη χώρα με πλαστά ράπιντ τεστ! Ενώ δεκάδες άτομα εντοπίστηκαν να είναι φορείς του κορονοϊού, αλλά να διαθέτουν τέτοιο αρνητικό τεστ, σε ένα μόνο λεωφορείο.

Έχουμε συνηθίσει στην δημοσιογραφική και πολιτική υποκρισία. Όμως, αυτές τις ώρες, οι συκοφαντίες και η λαθροχειρίες, η δαιμονοποίηση και η στοχοποίηση για να κρυφτούν οι πραγματικές ευθύνες, είναι εγκληματική.


fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου