Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Με Λευτέρη Γκλίναβο το νέο προεδρείο


Με Λευτέρη Γκλίναβο το νέο προεδρείο
Στα μέσα του καλοκαιριού, το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Ιωαννίνων παραιτήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις καταστροφικές ενέργειες σε βάρος της Παμβώτιδας, με αφορμή τις διαδικασίες που είχαν γίνει (ή δεν είχαν γίνει) για τη δημιουργία της πίστας θαλάσσιου σκι.

«Με τα δεδομένα αυτά και την κατάντια της δημόσιας διοίκησης αδυνατούμε να ανταποκριθούμε στο σκοπό του συλλόγου μας που είναι η προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος» αναφερόταν στην επιστολή παραίτησης.
Λίγους μήνες, και αφού μεσολάβησαν η προσωρινή διοίκηση του συλλόγου και οι εκλογές, ο Σύλλογος αποκτά νέο διοικητικό συμβούλιο που ελάχιστα διαφέρει από το διοικητικό συμβούλιο που είχε παραιτηθεί το καλοκαίρι. Η μόνη διαφοροποίηση είναι η πιο ενεργή συμμετοχή του πρώην δημάρχου Ιωαννιτών Λευτέρη Γκλίναβου στα περιβαλλοντικά τεκταινόμενα. Η ενασχόληση του κ. Γκλίναβου με τα του συλλόγου δεν είναι τωρινή. Είναι η πρώτη φορά όμως που αποφασίζει να κινητοποιηθεί περισσότερο, καταλαμβάνοντας τη θέση του αντιπροέδρου στο νέο διοικητικό συμβούλιο.
Στην προεδρία του συλλόγου εκλέχτηκε εκ νέου ο πολιτικός μηχανικός Κώστας Σακκάς. Γραμματέας εκλέχτηκε ο δικηγόρος Αδαμάντιος Ζώλας, ταμίας ο γεωπόνος Απόστολος Κοκορδάτος και μέλη ο βιολόγος-φωτογράφος Κώστας Βάσσης, ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Θανάσης Ευθυμίου και ο πολιτικός μηχανικός Δημήτρης Τσουμάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου