Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΒΟΜΒΑ: Το ΔΝΤ εκβιάζει την Ελλάδα με έγγραφο που φέρει την υπογραφή Σαμαρά
ΒΟΜΒΑ: Το ΔΝΤ εκβιάζει την Ελλάδα με έγγραφο που φέρει την υπογραφή Σαμαρά

Οι διαπραγματεύσεις, διάρκειας περίπου μισής ώρα, διακόπηκαν το βράδυ της Τρίτης με αποχώρηση του Τσακαλώτου… Ο κ. Τσακαλώτος δήλωσε, ότι η ελληνική πλευρά δεν θα δεχθεί να περιληφθούν συγκεκριμένα μέτρα στο πακέτο των «προληπτικών» παρεμβάσεων ύψους 3,6 δισ. ευρώ.

Επισήμανε ότι «αυτήν την πρόταση την έχουμε απορρίψει», χωρίς ωστόσο να αποκλείσει να υπάρξει εμμονή από το ΔΝΤ στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων. Σύμφωνα με κυβερνητικούς παράγοντες, στη συνάντηση συζητήθηκε ένας «μηχανισμός δέσμευσης» της Ελλάδας για τη λήψη των πρόσθετων μέτρων των 3,6 δισ. ευρώ, εάν υπάρξουν αποκλίσεις ως προς τους στόχους των πρωτογενών πλεονασμάτων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας το ΔΝΤ εκβιάζει τον Τσακαλώτο χρησιμοποιώντας ως επιχειρηματολογία έγγραφο με την υπογραφή Σαμαρά από την έκθεση αξιολόγησης του Ιουν. 2014.

Αυτά που δεν λένε οι παπαγάλοι…11 δισ. ευρώ ήταν τα μέτρα που είχαν υπογράψει οι Σαμαροβενιζέλοι.. , όταν η κυβέρνση της Ν.Δ υπέγραψε και δεσμέυθηκε για ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΑ μέτρα (Unidentified measures) ύψους 5,7 δισ. ευρω για τα έτη 2015 και 2016.

Άραγε οι καλοί δημοσιογράφοι που κατακεραυνώνουν σήμερα την κυβέρνηση Τσίπρα…δεν διάβασαν ποτέ την έκθεση της 5ης αναθέωρησης της τρόικας του Ιουν. 2014..;;;

Tα μεγαλοκανάλια και οι όψιμοι σωτήρες οι Κούληδες δεν ήξεραν ότι η κυβέρνηση Σαμαρά..η κυβέρνηση της Ν.Δ που διαρρηγνύει τα ιμάτια της και μας προσφέρει «οξυγόνο» μας στραγγάλισαν υπογράφοντας ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΑ μέτρα 5,7 δισ..

Δείτε το έγγραφο

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ" Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου