Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Το Φεστιβάλ της Βωβούσας μεγαλώνει, απλώνεται και στο Περιβόλι





Το Φεστιβάλ Βωβούσας μεγαλώνει! Χρόνο με το χρόνο, η διοργάνωση κατάφερε να κρατήσει τον πήχη ψηλά και από φέτος μάλιστα θα μοιράζεται τα φώτα τις δημοσιότητας με τους γείτονες.

Ακολουθώντας το μοντέλο της ήπιας ανάπτυξης, το Φεστιβάλ Βωβούσας ανακοινώνει προεόρτια εκδήλωση στο Περιβόλι στις 29 Ιουλίου, προσκαλώντας όλες τις γύρω περιοχές να πάρουν τα βουνά προσωπικά.

Σύντροφος σε αυτή τη νέα περιπέτεια η γαλακτοβιομηχανιά ΟΛΥΜΠΟΣ, που θα ανοίξει το φεστιβάλ με δύο προβολές στο ξενοδοχείο «Βάλια Κάλντα».

Πιστό στο ορεινό πνεύμα της διοργάνωσης, το ντοκιμαντέρ «Στα Ορεινά Βοσκοτόπια» (2012) είναι σκηνοθετημένο από το Βασίλη Λουλέ, τον τιμώμενο σκηνοθέτη της φετινής διοργάνωσης, σε σενάριο του βραβευμένου Σταύρου Ψυλλάκη.

Η παραγωγή έγινε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Όλυμπος «Όσο Υπάρχουν Έλληνες...», με στόχο να αποκαλύψει στους κατοίκους της πόλης μια Ελλάδα ζωντανή, πλούσια και αυθεντική, που ζει και αναπνέει στα ψηλά βουνά.

Η εκδήλωση θα κλείσει με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Ορεινές διαδρομές: Γρεβενά» (2015) σε σκηνοθεσία Γιάννη Ακιόζογλου, μέρος τηλεοπτικής σειράς του ΣΚΑΙ σε παραγωγή της Όλυμπος.

Οι Ορεινές Διαδρομές είναι μία σειρά εκπομπών όπου αναδεικνύονται τα μέρη όπου η γαλακτοβιομηχανία αναζητά και συλλέγει τις καλύτερες ελληνικές πρώτες ύλες, το πιο αγνό φρέσκο γάλα και τα πιο ζουμερά ελληνικά φρούτα.

Μία σειρά διαδρομών σε μέρη όπου μπορείς να ανακαλύψεις την όμορφη ελληνική φύση και τους αγνούς ανθρώπους που παράγουν όλα αυτά τα φρέσκα προϊόντα.

Οι εκδηλώσεις στο ξενοδοχείο «Βάλια Κάλντα» στο Περιβόλι δε σταματούν εκεί. Η πολυφωνική «Χαονία» τη Δευτέρα 1 Αυγούστου (11:00) και το κουαρτέτο νυκτών εγχόρδων PlectrumLab την Τρίτη 2 Αυγούστου (20:30), θα επισφραγίσουν τη νέα εποχή με τον καλύτερο τρόπο. Γιατί σήμερα το Περιβόλι, αύριο η Αβδέλλα, η Λάιστα κι όποιος άλλος αντέξει!

agon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου