Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Δωρεά απινιδωτών στον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη




Συνάντηση Περικλή Μίγδου – Ευγενίας Φωτονιάτα.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (Ι.Σ.Α.) πρόσφερε τρεις (3) απινιδωτές στον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη, «οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε απομακρυσμένα χωριά παρέχοντας έτσι την δυνατότητα αντιμετώπισης εκτάκτων προβλημάτων υγείας», όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου που αναφέρει τα εξής:
«Η προσφορά έγινε μετά από αίτημα του Δήμου, που θα μεριμνήσει τόσο για την τοποθέτηση τους όσο και για την εκπαίδευση κατοίκων στη χρησιμοποίηση τους.
Τους απινιδωτές παρέλαβε ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου στην Αθήνα από τον Πρόεδρο του Συλλόγου -Δήμαρχο Αμαρουσίου- Γιώργο Πατούλη παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου».

Συνάντηση με την Ευγενία Φωτονιάτα
Εξάλλου στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών επί του Ε.Τ.Π.Α. και Τ.Σ. του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού ο Δήμαρχος Γεωργίου Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος, συναντήθηκε με την Ειδική Γραμματέα Ευγενία Φωτονιάτα με αντικείμενο συζήτησης θέματα που αφορούν το Δήμο και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Στην συνάντηση συζήτησαν για προτάσεις έργων του Δήμου που θα κατατεθούν στις προσκλήσεις που θα ακολουθήσουν, καθώς επίσης για την πρόταση που θα καταθέσει ο Δήμος στο INTERREG: ΕΛΛΑΔΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ.
Ο Δήμαρχος εξήγησε στην Ειδική Γραμματέα ότι οι δυνατότητες του Δήμου είναι ελάχιστες, μιας και διαθέτει μόνο δύο μηχανικούς και η στελέχωση όλων των υπηρεσιών παρουσιάζει πολλά κενά με αποτέλεσμα ο Δήμος να μην έχει την δυνατότητα έγκαιρης και κατάλληλης προετοιμασίας τόσο για το ΕΣΠΑ όσο και για οποιοδήποτε άλλο σχεδιασμό.
Η Ειδική Γραμματέας έδειξε άριστη γνώση της κατάστασης που επικρατεί και εξήγησε στο Δήμαρχο πρωτοβουλίες και ενέργειες που γίνονται από το Κράτος για να βελτιωθεί η κατάσταση».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου