Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Όταν οι ήρωες πιλότοι των καναντέρ αψήφησαν τα 10 μποφόρ στο Μάτι




Με αυτοθυσία άντρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων έπεσαν από την πρώτη στιγμή στη μάχη με τις φλόγες. 



Ένας 13χρονος Βέλγος έπεσε στην θάλασσα για να σωθεί από τις πύρινες γλώσσες. ..Πάλευε με τα κύματα μέχρι τη στιγμή που ο διασώστης τον ανεβάζει στο στρατιωτικό ελικόπτερο και βάζει τέλος στον Γολγοθά του.

Στο Μάτι οι δολοφονικές φλόγες ανάγκασαν εκατοντάδες ανθρώπους να πέσουν στη θάλασσα. Τα ελικόπτερα του στρατού που επιχειρούσαν κάτω από δύσκολες συνθήκες κατάφεραν να τους σώσουν, όπως αυτό το ζευγάρι που διακρίνεται αχνά από τις θερμικές κάμερες των πιλότων.
Από την Κινέτα μέχρι τον Νέο Βουτζά και το Μάτι άντρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν στην πρώτη γραμμή προσπαθώντας να βοηθήσουν με κάθε τρόπο.
«Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο κάλεσμα και βοηθάμε τους συνανθρώπους μας» είπε ο Λοχαγός Λέτσιος Βασίλης και Διοικητής Λόχου 2ης μοίρας Αλεξιπτωτιστών
Οι ήρωες πιλότοι των καναντέρ αψηφώντας τα 10 μποφόρ που χτυπούσαν αλύπητα την περιοχή και γιγάντωναν τις φλόγες, πετούσαν μέσα στις εστίες της φωτιάς προσπαθώντας να περιορίσουν το κακό.
Ακόμη και η φόρτωση του νερού στη μανιασμένη θάλασσα είναι κάτι το επικίνδυνο για τα ελικόπτερα σινούκ των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι πιλότοι μας όμως άφοβοι και ατρόμητοι χάνονται, κυριολεκτικά, όπως βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ μέσα στα πύρινα μέτωπα, για να σταματήσουν τη λαίλαπα που κατατρώει τα πάντα.


fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου