Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Με μεγάλη συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley -Κ17 , στην Πρέβεζα





Mε ομάδες από Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Θράκη, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο, Κρήτη, 



Δωδεκάνησα, Χίο και Πρέβεζα θα διεξαχθεί στην πόλη μας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley -Κ17 Juniors Final, από σήμερα Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή 29 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις των γηπέδων Beach Volley στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας, από το "Beach Volley Club Ερμής Πρέβεζας" με την στήριξη του Φ.Γ.Σ. της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Πρέβεζας.

Σήμερα Παρασκευή και τις ώρες 19:00 με 20:00 στο χώρο των γηπέδων βόλεϊ θα γίνει ο έλεγχος τον ομάδων, ενώ αύριο Σάββατο θα ξεκινήσουν οι αγώνες από τις 09:30 π.μ. έως τις 21:30 μ.μ και την Κυριακή από τις 09:30 π.μ. έως τις 19:00 μ.μ και θα συμμετέχουν 12 ομάδες αγοριών και 12 ομάδες κοριτσιών.

Την Πρέβεζα θα αντιπροσωπεύσουν οι Κακαβούλης Κωνσταντίνος / Μικρώνης Μάρκος, Άρμπυρου Κλειώ / Σακκά Κατερίνα και Ντούσκου Μαριάννα / Τόλιου Ευδοξία.

Οι πρεβεζάνοι αθλητές δήλωσαν ότι είναι χαρά τους να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley K17 Juniors Final αλλά και μεγάλη τους τιμή που εκπροσωπούν την πόλη μας . Οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο της Πρέβεζας να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητών με την παρουσία τους στους αγώνες .



epirusblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου