Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ






ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών 


Συνελήφθη, προχθές (29-07-2018) το βράδυ στο Μονολίθι Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (10,2) γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (30-07-2018) το απόγευμα στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, κατείχε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (30-07-2018) το βράδυ στα Ιωάννινα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (5,6) γραμμαρίων, δύο τσιγάρα κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης.

Σύλληψη αλλοδαπού για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες (30-07-2018) στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, 28χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, μεσημβρινές ώρες χθες, σε κεντρική οδό των Ιωαννίνων, προέβη σε άσεμνες πράξεις.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου