Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Στ. Μουστακλής για την επιδότηση του εισητηρίου





Προς όφελος της πόλης και των δημοτών της είναι η επέκταση της σύμβασης για την επιδότηση του


 εισιτηρίου του Αστικού ΚΤΕΛ των Ιωαννίνων, εκτιμά ο πρόεδρος της Ανώνυμης Εταιρείας Στέφανος Μουστακλής.

Δύο μέρες μετά την έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων της εισήγησης του αντιδημάρχου οικονομικών, με 140.000 ευρώ ο Δήμος θα συμβάλλει στη μείωση της τιμής των εισιτηρίων για συγκεκριμένα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ.
Σε δηλώσεις του ο κ. Μουστακλής εκτίμησε ότι με το μέτρο της επιδότησης που ίσχυσε κατά τον προηγούμενο χρόνο, είχαμε 20% με 30% αύξηση του επιβατικού κοινού στα λεωφορεία των επιδοτούμενων γραμμών, γεγονός που ο πρόεδρος της εταιρείας χαρακτήρισε ως αναπάντεχη «έκπληξη».
Ο κ. Μουστακλής υποστήριξε επίσης πως η πολιτική του ακριβού εισιτηρίου που ακολουθείται στις αστικές συγκοινωνίες διαχρονικά από την πολιτεία, είναι αποτρεπτική για τη χρήση τους από τους πολίτες.
Αναφερόμενος στην προ μηνών συνάντηση στο γραφείο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου με τη συμμετοχή φοιτητών και εκπροσώπων της πανεπιστημιακής κοινότητας, που επικαλέστηκε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Άρης Μπαρτζώκας, ο κ. Μουστακλής διέψευσε κάποια από τα όσα είπε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα».
Τόνισε πως η συμφωνία του ΚΤΕΛ ήταν μόνο στη διευκόλυνση των φοιτητών που ήταν άστεγοι και έπρεπε να μείνουν σε ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης, ενώ υποστήριξε πως νυχτερινά δρομολόγια όπως ζητά ο κ. Μπαρτζώκας, δεν υπάρχουν σε καμία μεγάλη πόλη. Παρασκευή και Σάββατο υπάρχουν λεωφορεία μέχρι τη 01:00 τα μεσάνυχτα, γεγονός που παρέλειψε να αναφέρει ο κ. Μπαρτζώκας.





vimanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου