Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ






ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Σύλληψη δύο ατόμων, για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη απασχόληση αλλοδαπού και παράνομη είσοδο

Συνελήφθησαν, χθες (27-07-2018) το απόγευμα στους Ασπράγγελους Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 36χρονος ημεδαπός και ένας 51χρονος αλλοδαπός, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής, παράνομης απασχόλησης αλλοδαπού και παράνομης εισόδου και εργασίας στη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος απασχολούσε παράνομα σε κτηνοτροφικές εργασίες τον 51χρονο αλλοδαπό, που είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια παραμονής για εργασία.

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος κατείχε ένα κυνηγετικό όπλο, για το οποίο στερούνταν άδειας κατοχής.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σύλληψη αλλοδαπού για ψευδή ανώμοτη κατάθεση και παράνομη είσοδο στη χώρα

Συνελήφθη, προχθές (26-07-2018) το πρωί στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 27χρονος αλλοδαπός, για ψευδή ανώμοτη κατάθεση και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Αναλυτικότερα, ο δράστης συνελήφθη αρχικά για παράνομη είσοδο στη χώρα καθόσον στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων ενώ όπως διαπιστώθηκε κατά τη διαδικασία διοικητικής επιστροφής, είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Στη συνέχεια, από τον έλεγχο των πραγματικών του στοιχείων, προέκυψε επιπρόσθετα ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στην Ελληνική Επικράτεια.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (27-07-2018) το μεσημέρι στην Πάργα Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Πρέβεζας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, κατείχε στο σπίτι του, τα παρακάτω:

· συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,

· δέκα ναρκωτικά δισκία,

· ξύλινο τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης.

Σύλληψη 35χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη καταστήματος για ηχορύπανση

Συνελήφθη, σήμερα (28-07-2018) μετά τα μεσάνυχτα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 35χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, κατελήφθη να λειτουργεί μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη 25χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη καταστήματος για ηχορύπανση

Συνελήφθη, σήμερα (28-07-2018) μετά τα μεσάνυχτα στην Πάργα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Πάργας, ένας 25χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, κατελήφθη να λειτουργεί μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου