Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής στον Σπ. Κωνσταντόπουλο





Η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί με προσοχή την αγωνιώδη προσπάθεια του πρόεδρου του ΦΟΔΣΑ


 της πρώτης Διαχειριστικής Ενότητας να μετατρέψει το άσπρο σε μαύρο σε ότι αφορά τις ευθύνες του και την πολιτική του στάση απέναντι στο Δήμο Ιωαννιτών τον οποίο υποτίθεται ότι εκπροσωπεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του συγκεκριμένου Φορέα.

Χωρίς καμία διάθεση να συνεχιστεί ατέρμονα μια αντιπαράθεση για την οποία ο κόσμος έχει βγάλει ήδη τα συμπεράσματά του η Δημοτική Αρχή τονίζει τα εξής:

Σε ότι αφορά την «καταγγελία» του κ. Κωνσταντόπουλου προς το Δήμαρχο για τις τρεις άκαρπες προσπάθειες που αφορούν τη διαχείριση των ΣΜΑ, τις οποίες του χρέωσε αποκλειστικά, να θυμίσουμε ότι τις προκάλεσε ο πρόεδρος της ΠΕΔ, Γιάννης Λωλός, και η ευθύνη δεν βαραίνει σε καμία περίπτωση το Δήμαρχο Ιωαννίνων που έθεσε όλους τους Δημάρχους της Ηπείρου προ των ευθυνών τους χωρίς όμως συνολική ανταπόκριση.

Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να κατηγορούνται για αδράνεια με τόση ελαφρότητα όσοι προσπάθησαν να βρουν λύση.

Τέλος, η σημερινή Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον Θωμά Μπέγκα, δεν αποφάσισε «ξαφνικά και μετά από τόσα χρόνια» να ασχοληθεί με τη διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά απέδειξε από την πρώτη κιόλας μέρα της θητείας της ότι δε φοβάται να αναλάβει τις ευθύνες για αρμοδιότητες που τις αναλογούν.

Μάλιστα προέτρεψε τον πρόεδρο του Φορέα από την πρώτη κιόλα μέρα να συνεργαστεί με το Δήμο για θέματα της αρμοδιότητάς του.

Προφανώς ο κ. Κωνσταντόπουλος όταν αναφέρεται στις προγραμματικές συμβάσεις που υπογράφηκαν με την Περιφέρεια μιλά για την προηγούμενη Δημοτική περίοδο, στην οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνά ότι την πολιτική κατεύθυνση στο Δήμο και για τη διαχείριση των απορριμμάτων δεν την έδινε ο κ. Μπέγκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου