Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Για αυτο ΦΤΑΣΑΜΕ στο ΜΑΤΙ.....Βίντεο ΣΟΚ με βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας πριν από τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική (ΒΙΝΤΕΟ)





Το αναρταμε για να μαθετε....και Για να μην επαναληφθει αλλη φονικη πυρκαγια .Βρισκόμαστε





στο 2007. Οι μεγάλες φωτιές στην Ηλεία ακόμα καίνε και μετράμε ακόμα νεκρούς. Βουλευτής όμως της Νέας Δημοκρατίας δεν χάνει χρόνο να κυνηγήσει ψήφους, υποσχόμενους ρουσφέτια ...
για αποχαρακτηρισμό δασικής έκτασης.

Πρόκειται για τον τότε βουλευτή της ΝΔ, Θανάση Μπούρα ο οποίος κατεγράφη από κάμερα να λέει ξεκάθαρα σε υποτιθέμενο ψηφοφόρο του το εξής: «Ποια είναι καμένα; Ας είναι! Έχουμε δάση να αναδασώσουμε. Δεν είναι ανάγκη εκείνο».
Δημοσιογράφος της εκπομπής «Αποδείξεις» του Νίκου Ευαγγελάτου επισκέφτηκε το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο γραφείο του, ζητώντας ρουσφέτι. Να μεσολαβήσει πρακτικά για να αποχαρακτηριστεί η έκταση στην περιοχή της Αγίας Κυριακής Σπατών που είχε καεί το 2005 και μέσα σ΄ένα χρόνο είχε γεμίσει σπίτια.
Ο βουλευτής, που μπροστά στις κάμερες αρνήθηκε ότι είχε υποσχεθεί κάτι τέτοιο και διατυμπάνιζε πως καμία αναδασωτέα περιοχή δεν θα αποχαρακτηριστεί, πιάστηκε στα πράσα και έχασε τη μιλιά του.

Δείτε το βίντεο:







fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου