Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019

Με τους Υπουργούς Εσωτερικών και Περιβάλλοντος ο Δήμαρχος

Με τους Υπουργούς Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.Και οι δύο συναντήσεις ήταν ιδιαίτερα σημαντικές καθώς έδωσαν την δυνατότητα να συζητηθούν σημαντικά θέματα της αυτοδιοίκησης και της πόλης.

Με τον Υπουργό Περιβάλλοντος η συζήτηση επικεντρώθηκε στο «Πράσινο Ταμείο» και τα χρηματοδοτικά προγράμματα που έχει σε εξέλιξη.

Το «Πράσινο Ταμείο» λειτουργεί πλέον ως φορέας διαχείρισης για την εκπόνηση των τοπικών χωρικών σχεδίων, τα οποία αφορούν περίπου 200 δήμους της χώρας και κατά την εκπόνηση και εκτέλεσή τους θα επηρεάσουν καθοριστικά την πολεοδομική εικόνα των περιοχών.

Ο Δήμαρχος ζήτησε από τον Υπουργό, ο Δήμος Ιωαννιτών να συμπεριληφθεί στην πρώτη ομάδα ΟΤΑ για τους οποίους θα ξεκινήσει η διαδικασία εκπόνησης των σχεδίων αυτών.

Η απάντηση του Υπουργού ήταν θετική.

Με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, ο Δήμαρχος συζήτησε θέματα λειτουργίας του Δήμου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και την πορεία του προγράμματος Φιλόδημος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου