Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Ωραίος ο Π.Α.Σ., 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Ζωσιμάδες!!!




Έναν βαθμό απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός, πήρε ο Π.Α.Σ., με το τελικό σκορ να γράφει 1-1!

Al Grano coffee n snacks : Αβέρωφ 47 45444 Ιωάννινα - τηλ:2651 306911



Οι κυανόλευκοι αιφνιδίασαν πετυχαίνοντας γκολ πολύ νωρίς, ενώ είχαν ευκαιρίες και για άλλο τέρμα κυρίως στην επανάληψη, καθώς και δοκάρι. Οι Πειραιώτες ισοφάρισαν αρκετά νωρίς με το ξεκίνημα της επανάληψης, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκαν για να πάρουν τη νίκη.
Μόλις στο 5ο λεπτό ωραία συνεργασία Κριζμάν, Σάλιακα, τελικός αποδέκτης ο Παμλίδης, που με σουτ έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός προσπάθησε σε 2-3 περιπτώσεις να απειλήσει με τον Βαλμπουενά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 26΄ αντεπίθεση για τον Π.Α.Σ., σουτ του Κριζμάν, αποκρούει ο Τζολάκης. Στο 36΄ ο Βαλμπουενά σεντράρει, κεφαλιά του Σεμέδο, πάνω από την εστία η μπάλα.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 51΄, όταν ο Φορτούνης σέντραρε, σκαστή κεφαλιά του Ελ Αραμπί, δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 1-1. Στο 58΄ ψηλοκρεμαστό σουτ του Φορτούν, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 61΄ και στο 62΄ ο Τζολάκης απέκρουσε σουτ των Καρτάλη και Σάλιακα αντίστοιχα. Στο 71΄ φοβερή ευκαιρία για τον Π.Α.Σ. να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ, σουτ του Κριζμάν, στο δοκάρι η μπάλα κι στη συνέχεια στην αγκαλιά του Τζολάκη. Στο 77΄ διαγώνιο σουτ του 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου