Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

“Αλληλεγγύη” στην Ελλάδα και 11,5 δις στην Τουρκία δίνει η Γερμανία!






Συζήτηση και …αλληλεγγύη σε Ελλάδα και Κύπρο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο! Και πολύ κοροϊδία βεβαίως. Αυτά θα πρέπει να αναμένουμε από τη σημερινή συνεδρίαση στις Βρυξέλλες. 

Ηλεκτροκίνηση Ιωαννίνων Ιεράρχη Γερβασίου 13 Ιωάννινα Ήπειρος 45221 Ελλάδα Κινητό: +30 697 269 4620 http://electrokinisis.gr

Ανώνυμος “ευρωπαίος αξιωματούχος” μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι «το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα αξιολογήσει πού βρισκόμαστε» ,υπογραμμίζοντας την «αλληλεγγύη της ΕΕ σε Ελλάδα και Κύπρο». Παράλληλα, η ίδια πηγή, σημείωσε ότι «ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου παρακολουθεί στενά την κατάσταση». Θα ΄χουν αναστατωθεί στην Άγκυρα. Καταλήγοντας η “ανώνυμη πηγή” είπε ότι «ότι έχει τεθεί χρονοδιάγραμμα μέχρι τον Δεκέμβριο, όπως επίσης έχει συμφωνηθεί μεθοδολογία» για την αντιμετώπιση της κατάστασης .

Την ίδια ώρα γίνεται γνωστό ότι στο 9μηνο του 2020 η Γερμανία είναι η πρώτη παγκοσμίως χώρα στην απορρόφηση τουρκικών εξαγωγών,ύψους 11,28 δις δολαρίων! Μόνο το Σεπτέμβριο οι Γερμανοί απορρόφησε εξαγωγές 1,5 δις!


militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου