Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ....Χανει και τα τελευταια οχυρα της κοινωνιας ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ...ΑΡΧΙΣΕ η κατω βολτα....



Σύμφωνα με πληροφορίες η Νέα Δημοκρατία σχεδιάζει νέο πραξικόπημα εναντίον του Θύμιου Λυμπερόπουλου. Στην Πειραιώς έχουν ενοχληθεί πολύ από τον πόλεμο που δέχθηκαν δύο δικές της εταιρίες,η beat και η Uber από τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ. 

Loukoumania Ioannina Αβέρωφ 95 Ιωάννινα loukoumania.ioa@gmail.com ΩΡΕΣ : 6:00 μ.μ. - 2:00 π.μ. til : 2651 302842


Πριν από λίγους μήνες ο Λυμπερόπουλος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από την ηγεσία της Πανελλήνιας Ομοδπονδίας Ταξί, αλλά το κυνηγητό δεν σταμάτησε ποτέ.
Με πρόσχημα ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν θέλει και δεν θα συζητήσει ποτέ με τον Λυμπερόπουλο κάποιοι ταξιτζήδες που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία τον πιέζουν να φύγει και από το ΣΑΤΑ .

Αυτό που κάνει η Νέα Δημοκρατία είναι ωμή παρέμβαση στον συνδικαλισμό και προσβολή προς τους δημοκρατικούς θεσμούς. Καμία κυβέρνηση, αν θέλει να λέγεται δημοκρατική δεν ασκεί πολιτική με κριτήρια αρεσκείας και συμφερόντων.

Το συνδικαλιστικό κίνημα του ταξί έχει αποδείξει πολλές φορές την ανεξαρτησία του.

Ειδικά με τους μεγάλους αγώνες του 2011, έγινε παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς άλλους κλάδους που καταστράφηκαν, επειδή οι ηγεσίες τους εξαπατήθηκαν από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.Φαίνεται ότι αυτό δεν έγινε μάθημα για τους ταξιτζήδες…



fonaklas


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου