Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-0



Ο ΠΑΣ πήρε τη νίκη για την πρώτη αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten και έφτασε τους 34 βαθμούς.



Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ στο 7΄ όταν ο Καρτάλης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, κεφαλιά του Παμλίδη η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 17΄ ο Γκάλο εκτέλεσε το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, ο προωθημένος Γούτας έπιασε την κεφαλιά, με τον Λοντίγκιν να αποκρούει με διπλή προσπάθεια.

Ο Κάστρο στο 21΄ έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Παμλίδης ήταν αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας του Ατρόμητου, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Μανδά.

Στο 32' σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Μανδά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη, ο Εραμούσπε με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 45΄ ο Μάτιτς ανέτρεψε τον Κάστρο μέσα στην περιοχή, ο Ευαγγέλου υπέδειξε κατευθείαν την εσχάτη των ποινών.

Κακή εκτέλεση από τον Παμλίδη.

Στο 61΄ ο Μανούσος σημάδεψε το δοκάρι του Λοντίγκιν με κεφαλιά.

Σε φάση διαρκείας στο 69΄ στην περιοχή του Μανδά, ο Καρτάλης έπιασε ωραίο συρτό σουτ, με τον Μανδά να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να γλιτώνει τον Ατρόμητο από το δεύτερο γκολ.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (Λιάσος 65΄), Παμλίδης (Φαμπρίσιο Mπρένερ 75΄), Μιλιντσιάνου (Επαμεινώνδας Παντελάκης 89΄)

Ατρόμητος:

Μανδάς. Γκάλο (Αμίρ Αγκάγιεφ 71΄), Γούτας, Μαυρομάτης, Χαρίσης, Κιβρακίδης, Σάλομον (Χαβιέ Ούμπιδες 71΄), Ενσικουλού (Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος 79΄), Μανούσος (Μπράιτ Εντομβόνγι 79΄), Μάτιτς (Χουάν Μουνίθ 52΄)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου