Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Επιβεβαίωση: Τέλος ο Μ.Χρυσοχοΐδης - Ο Ε.Αποστολάκης στη θέση του - Υπουργός Υγείας ο Θ.Πλεύρης - ΥΦΕΘΑ ο Ν.ΧαρδαλιάςΕπιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του pronews.gr καθώς ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τελείωσε από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, προχώρησε πριν από λίγη ώρα στις σχετικές ανακοινώσεις. Όπως είπε ο Ναύαρχος ε.α. Ευάγγελος Αποστολάκης και υπουργός Άμυνας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, να τοποθετείται στην θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη αντικαθιστώντας τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Παράλληλα και ο Θάνος Πλεύρης αντικατέστησε τον Βασίλη Κικίλια στο υπουργείο Υγείας. Ενώ η Ασημίνα Γκάγκα αναλαμβάνει το υφυπουργείο Υγείας.

Ο Βασίλης Κικίλιας τοποθετείται στο υπουργείο Τουρισμού, παίρνοντας τη θέση του Χάρη Θεοχάρη. Ενώ ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ο νέος υφυπουργός Εθνικής Άμυνας. Στη θέση του Ν.Χαρδαλιά στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας τοποθετείται ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο κύριος Καστανιώτης παίρνει τη θέση του κ. Βλάχου στο υφυπουργείο Εξωτερικών. Ενώ υφυπουργός Μεταφορών με αρμοδιότητα στις υποδομές τοποθετείτε ο Γιώργος Καραγιάννης.

www.pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου