Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Σοκ στην κυβέρνηση από την αντοχή που επιδεικνύουν Σώματα Ασφαλείας & Ένοπλες Δυνάμεις στις απειλές για εμβολιασμό




Τα στελέχη των δυνάμεων εσωτερικής ασφάλειας της χώρας, ανθίστανται σε μεγάλο βαθμό, μέχρι στιγμής, στις κυβερνητικές πιέσεις για «με το ζόρι» εμβολιασμό με τα πειραματικά σκευάσματα των εταιρειών που χαρακτηρίζονται ως «εμβόλια« και τα οποία έχει αγοράσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ευθύνονται για δεκάδες χιλιάδες θανάτους στην Ευρώπη και εκατομμύρια παρενέργειες!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τα ποσοστά είναι υψηλότερα από τα μέσα ποσοστά του πληθυσμού.

Συγκεκριμένα στην ΕΛΑΣ έχει εμβολιαστεί κατόπιν τεράστιων πιέσεων το 51,53%, δηλαδή 33.841 αστυνομικοί, ενώ παραμένουν ανεμβολίαστοι το 28,47%, ήτοι 15.658 αστυνομικοί και το 10% είναι νοσήσαντες, κάπου 5.500 αστυνομικοί, οι οποίοι επίσης δεν θέλουν να εμβολιαστούν και τους πιέζουν.

Άρα σχεδόν το 40% των αστυνομικών ανθίστανται στις πιέσεις μέχρι στιγμής.

Στην Πυροσβεστική είναι ακόμα μεγαλύτερο το ποσοστό των στελεχών που δεν θέλουν να εμβολιαστούν: Το 43% είναι ανεμβολίαστοι (5.160 πυροσβέστες) και το 57% με απειλή μετάθεσης (περίπτωση ΕΚΑΜ) έχει εμβολιαστεί, δηλαδή 6.840 πυροσβέστες.

Στο Λιμενικό παρουσιάζεται το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμένων, το οποίο όμως είναι ακριβώς στο μέσο όρο της κοινωνίας: 65% Εμβολιασμένοι (4.782 λιμενικοί) και

35% ανεμβολίαστοι (2.574 λιμενικοί).

Μεσοσταθμικά το 40% των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας παραμένουν δύσπιστοι απέναντι στο εμβόλιο.

Τα αντίστοιχα ποσοστά στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι ακόμα μεγαλύτερα: Το 41% μονίμων ή ΕΠΟΠ, πενταετούς θητείας κλπ. δεν έχει εμβολιαστεί και δεν θέλει να εμβολιαστεί! Κι εδώ οι ίδιες απειλές και πιέσεις.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του defencenet.gr για την Διοίκηση Υποβρυχίων που απαγόρευαν την έξοδο στους ανεμβολίαστους, ακόμα και όταν ήταν «δεμένο» το υποβρύχιο στην βάση του, είναι χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί.

Γενικά τα ανεμβολίαστα πληρώματα παραμένουν έγκλειστα εντός σκαφών 5-7 ημέρες πριν τον απόπλου.

Παράνομο, παράτυπο, όλα μαζί, αλλά ποιος ασχολείται; Υπάρχει η αίσθηση ότι όπως επί χούντας όλα κρίνονταν από τα δικαστήρια βάσει της καθεστωτικής βούλησης το ίδιο θα συμβεί και σήμερα.

Στο όνομα της αγοράς εμβολίων, όλα ισοπεδώνονται...

Όλα δείχνουν πώς οδεύουμε προς υποχρεωτικό εμβολιασμό του μόνιμου προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η πρόταση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, για την... χορήγηση εμβολίου κατά του κορωναϊού στους νεοσύλλεκτους μόλις καταταγούν: «Μαζί με τα άλλα εμβόλια που κάνουμε στους νεοσύλλεκτους, να κάνουμε και ένα εμβόλιο για τον κορωνοϊού» αναφέρει συγκεκριμένα η πρόταση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και είναι πραγματικά να απορεί κανείς με το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνει: Εκτός από τους νεκρούς, οι παρενέργειες μπορεί να παραλύσουν ολόκληρο το στράτευμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου