Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

O Κουτσομπόλης προτείνει...Valentina-ioanninaflower....στα Ιωάννινα...


O Κουτσομπόλης προτείνει...Valentina-ioanninaflower....στα Ιωάννινα...

Πανεπιστημίου 1 ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Λ. Δωδώνης 132 Ιωάννινα

Τηλέφωνα  2651042607  6942027232  6945792871

E-mail  valentinaflower@hotmail.gr


Τα καταστήματα Valentina ιδρύθηκαν από τον Χαρίτο Αθάνασιο με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια, δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και εμπορία καλλωπιστικών φυτών καθώς και όλων των απαραίτητων υλικών για την δημιουργία και συντήρηση κηποτεχνικών έργων. Με γνώμονα πάντα την ποιότητα των προϊόντων μας, την καλή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και με εφόδια την τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία μας είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες τόσο του επαγγελματία ανθοπώλη ή κατασκευαστή έργων πράσινου μέχρι και του πιο απαιτητικού κηποτεχνίτη ή ιδιώτη.



Η επιχείρηση αντιπροσωπεύει μεγάλες εταιρίες από Ευρώπη και Ασία σε τριαντάφυλλο, δρεπτά άνθη , τροπικά φυτά και φυτά εσωτερικού χώρου. Επιπλέον με τις πρωτοποριακές τις συνεργασίες προμηθεύει όλη την Ήπειρο με καλλωπιστικά φυτά, δένδρα , φυτοχώματα, εφόδια κ γλάστρες με ιδιαίτερη αισθητική και σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υλικών. Παράλληλα αναλαμβάνουμε την κατασκευή των πιο ιδιαίτερων και πρωτοποριακών έργων πρασίνου και τον στολισμό παντός τύπου εκδηλώσεων.

Σήμερα η επιχείρηση συνεχίζει την δραστηριότητα της, πιο διευρυμένα στο χώρο με κύριο αντικείμενο την παραγωγή καλλωπιστικών φυτών κ θάμνων.

Στα καταστήματα μας λειτουργεί μόνιμη έκθεση φυτών και δένδρων με οργανωμένο αποθηκευτικό χώρο, δίνοντας έτσι την δυνατότητα να προτείνουμε λύσεις, συνδυάζοντας πάντα την εξαιρετική ποιότητα με την καλύτερη τιμή.

Με μια επίσκεψη σας θα διαπιστώσετε ότι δεν είμαστε απλά έμποροι- εκθέτες αλλά καλλιεργητές που έχουμε πάθος για το άριστο και το υγιές φυτό χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

Ωράριο λειτουργιάς 8.00 πμ-21.00μμ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου