Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Σημαντικό έργο η ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου της Λιμνοπούλας




Με τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ συναντήθηκαν η Μερόπη Τζούφη βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ και τέως υφυπουργός Παιδείας, ο Σπύρος Ντάνης υπεύθυνος του αθλητικού




 τμήματος της Νομαρχιακής Επιτροπής, ο Πέτρος Παλάσχας Αναπληρωτής Συντονιστής της Ν.Ε Ιωαννίνων και ο Γιάννης Στέφος μέλος του συντονιστικού της Ν.Ε και πρώην βουλευτής, μετά από πρωτοβουλία του αθλητικού τμήματος της Ν.Ε Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνάντηση συζητήθηκε αναλυτικά το θέμα της ενεργειακής αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου Ιωαννίνων, ένα σημαντικό έργο που δρομολόγησε η προηγούμενη Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ και ολοκλήρωσε η σημερινή.

Έργο που, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, θα δώσει τη δυνατότητα απεμπλοκής του Κολυμβητηρίου από το πετρέλαιο έχοντας σημαντικά οικονομικά αλλά και ενεργειακά οφέλη.

Όπως ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας, σε εξέλιξη βρίσκεται η σύνταξη περιβαλλοντικής μελέτης για τον χώρο της Λιμνοπούλας προκειμένου να επιτραπούν ακόμη περισσότερες παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού.

Από την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επισημάνθηκε η ανάγκη ανέγερσης του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στο Βοτανικό σύμφωνα με τις προδιαγραφές που είχε εξαγγείλει η προηγούμενη Κυβέρνηση, ενώ ο κ. Κολόκας από την πλευρά του ενημέρωσε για την πρόταση της Διοίκησης που αφορά στην μεταφορά στον χώρο του Πανηπειρωτικού, κλειστού γυμναστηρίου από το Ελληνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου