Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Δημήτρης Γάκης: «Εντελώς αναποτελεσματικά τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού – Τρίπλοεμβολιασμένοι το 56% των διασωληνωμένων»
Με νέα συγκλονιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν το ανώφελο και την αναποτελεσματικότητα των εμβολιασμών επανήλθε ο γνωστός γενικός χειρουργός Δημήτριος Γάκης.

Αυτή τη φορά με επιστημονικά δεδομένα αποδεικνύει ότι το εμβόλιο..της Pfizer έχει άμεση σχέση με την εμφάνιση του Έρπητος Ζωστήρος σε χιλιάδες εμβολιασμένους αμέσως μετά την λήψη κυρίως της τρίτης δόσης.
Εν συνεχεία αποδεικνύει με τα ίδια τα στοιχεία του ΕΟΔΥ ότι ο κατανγκαστικός και εκβιαστικός εμβολιασμός δεν προσφέρει καμιά σοβαρή προστασία έναντι του κορονοϊού. Μάλιστα τα ποσοστά των εμβολιασμένων διασωληνωμένων (οι τριπλοεμβολιασμένοι θεωρούνται πλέον εμβολιασμένοι) είναι μεγαλύτερα από των ανεμβολίαστων.

Αν αναλογιστούμε ότι στους ανεμβολίαστους υπάρχουν αρκετοί μερικώς εμβολιασμένοι με μία ή δύο δόσεις τότε το νούμερο των εντελώς ανεμβολίαστων που έχουν διασωληνωθεί είναι ακόμα μικρότερο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «το ποσοστό των εμβολιασμένων διασωληνωμένων (56 %) είναι περίπου ίσο με το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων στο γενικό πληθυσμό (57,4 %).

Βλέπετε εσείς καμιά προστασία, από το εμβόλιο στην βαριά νόσηση, που μας καβούρδισαν τον εγκέφαλο τόσους μήνες; (Εκτός αν θεωρείτε το 1,74%… προστασία!)».

Ακολουθούν οι αναρτήσεις του Δημήτρη Γάκη.

«Η επιστημονική εικόνα του Έρπητα Ζωστήρα μετά εμβολιασμό με PFIZER’S.

Πόλεμος ξέσπασε μεταξύ επιστημόνων για την επιπλοκή του Έρπητος Ζωστήρος μετά εμβολιασμό με το εμβόλιο m-RNA της Pfizer.

Αναμφίβολα υφίσταται ως ανεπιθύμητη ενέργεια καταγεγραμμένη στην βάση ανεπιθύμητων ενεργειών της EMA (EU), δηλαδή του ευρωπαϊκού EOΦ, Εudravigilance.

Πριν σας δώσω τα νούμερα θα θυμίσω ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες υποαναφέρονται και υποκαταγράφονται, σε ποσοστό 2-4% οι ήπιες επιπλοκές και < 10% οι σοβαρές!

Επίσης η ενοχοποίηση του φαρμάκου είναι μια πολύπλοκη διεργασία.

Άρα μέχρι αποδείξεως θεωρούνται πιθανώς συσχετιζόμενες. Εσείς κρίνετε. Εσείς κρίνετε. Το σύνολο των καταγεγραμμένων επιπλοκών του ιού Ερπητος Ζωστήρος μετά το εμβόλιο Tozinameran (Comirnaty της Pfizer) είναι 160.216 σε ένα σύνολο καταγεγραμμένων επιπλοκών έως τις 25/6/2022, 1.027.141 δηλαδή ποσοτό 15,1%! Το μέγιστο ποσοστό τους αφορά γυναίκες (55%-60%). Ο πραγματικός αριθμός, βάσει των Βρετανικών στοιχείων της υποαναφοράς των ήπιων επιπλοκών πρέπει να είναι 25-50 φορές μεγαλύτερος. Δηλαδή υποθέτουμε έναν ελάχιστο συνολικό αριθμό 4.000.000. Ο συνολικός αριθμός εμβολιασθέντων με τρίτη δόση Pfizer στην Ευρώπη είναι περίπου 177.000.000 άρα το ποσοστό επί των τριπλοεμβολιασμένων είναι 2.25% – 4.5%. Καθόλου ευκαταφρόνητο. Αυτός βέβαια ο υπολογισμός είναι αδρός, διότι δεν δίνονται ακριβή στοιχεία της τρίτης δόσης, μετά την οποία έχουμε, κατά κύριο λόγο, εμφάνιση ενεργοποίησης του ιού του έρπητος Ζωστήρος που κρατιέται «εν υπνώσει» στα νευρικά γάγγλιά μας.

Αυτά κύριοι, προκύπτουν, από τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία των Ευρωπαϊκών Δομών, δείτε:

https://vaccinetracker.ecdc.europa.eu/public/extensions/covid-19/vaccine-tracker.html?fbclid=IwAR2lYf3DSwMlPV2jxrCeFiMiAk241nolXXLOd5OzCUN-r3tinFlvJLqhl9M#uptake-tabΕν συνεχεία ο Δημήτρης Γάκης προχωράει σε μία εκτενή απομυθοποίηση του εμβολίου χρησιμοποιώντας τα ίδια τα στοιχεία του ΕΟΔΥ.

«Η συνέχεια της απομυθοποιήσεις του εμβολίου από τον ΕΟΔΥ. Την 27η Ιουνίου 2022 οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ ήταν στο 56% εμβολιασμένοι και στο 44% ανεμβολίαστοι.

Εμβολιασμένοι θεωρούνται, επιστημονικά και λογικά, οι έχοντες κάνει την τρίτη δόση, δηλαδή το 57,4 % του συνόλου των Ελλήνων (6109363 εμβολιασμένοι πλήρως επί 10.678.632 Ελλήνων).

Δηλαδή το ποσοστό των εμβολιασμένων διασωληνωμένων (56 %) είναι περίπου ίσο με το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων στο γενικό πληθυσμό (57,4 %).

Βλέπετε εσείς καμιά προστασία, από το εμβόλιο στην βαριά νόσηση, που μας καβούρδισαν τον εγκέφαλο τόσους μήνες; (Εκτός αν θεωρείτε το 1,74%… προστασία!)»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου