Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Η “ευλογιά των πιθήκων” εμφανίζεται σε χώρες που ο πληθυσμός έχει λάβει το εμβόλιο Pfizer!




Μπορεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), να δηλώνει ότι υπάρχει μια παγκόσμια αναζωπύρωση της ευλογιάς των πιθήκων αλλα δε μας είπε γιατί αυτό συμβαίνει σε ορισμένες μόνο χώρες. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν έχει λάβει ούτε μία αναφορά για την ευλογιά των πιθήκων απο τις χώρες όπου δεν χορηγήθηκε το εμβόλιο Pfizer.

Εώς τώρα οι χώρες που φέρεται ότι κυκλοφορεί η ευλογιά των πιθήκων είναι αυτές που έχουν εμβολιάσει το πληθυσμό τους με το Pfizer Covid-19. εξαιρουμένων ορισμένων χωρών της Αφρικής όπου η ασθένεια είναι ενδημική τα τελευταία 50 περίπου χρόνια.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Επειδή βλέπουμε τις συνέπειες των μαζικών εμβολιασμών σε εκατομμύρια ανθρώπους με μια πειραματική ένεση mRNA που προκαλεί ανείπωτη βλάβη στο ανοσοποιητικό σύστημα! Οι αρχές δημόσιας υγείας χρησιμοποιούν τον έρπητα ζωστήρα που προκαλείται από το εμβόλιο Covid-19 ως ευκαιρία, για να προωθήσουν την τεχνοκρατική τους ατζέντα για την εφαρμογή της «Μεγάλης Επαναφοράς».

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε σε ποιες χώρες έχουν αναφέρει τα πρώτα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων από τον Μάιο του 2022 και ποιες χώρες έχουν λάβει την ένεση Pfizer Covid-19.




Κάθε χώρα που έχει αναφέρει κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων έχει επίσης διανείμει το εμβόλιο της Pfizer. Υπάρχουν ελάχιστες χώρες όπου έχει χορηγηθεί το εμβόλιο Pfizer και δεν έχουν αναφέρει κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στον ΠΟΥ.

Η ευλογιά των πιθήκων εντοπίστηκε για πρώτη φορά σε ανθρώπους το 1970 στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό σε ένα αγόρι 9 ετών. Έκτοτε, περιπτώσεις ευλογιάς σε ανθρώπους έχουν αναφερθεί σε 11 αφρικανικές χώρες. Μόλις το 2003 καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα της ευλογιάς των πιθήκων εκτός Αφρικής, και αυτό ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Δεν σας φαίνεται περίεργο πώς σε διάστημα 50 χρόνων, η ευλογιά των πιθήκων δεν μεταδόθηκε ποτέ έξω από χώρες τις Αφρικής, ενώ απο τότε που ξεκίνησαν οι ενέσεις του Covid-19, η ευλογιά των πιθήκων εμφανίζεται ξαφνικά σε κάθε Δυτικό έθνος και αναφέρεται από τις αρχές δημόσιας υγείας και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ως νέα παγκόσμια απειλή;

Πώς κάθε χώρα που αναφέρει κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων έλαβε το εμβόλιο Pfizer στον πληθυσμό της; Ούτε αυτό σας φαίνεται περίεργο;

Ακούστε κι αυτό

Σύμφωνα με την πρώτη επιστημονική μελέτη για την ευλογιά των πιθήκων που δημοσιεύθηκε το 1988 , είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει διάκριση μεταξύ της ευλογιάς των πιθήκων και της ανεμοβλογιάς. Και η ανεμοβλογιά προκαλείται από τον ιό της ανεμευλογιάς-ζωστήρα, και ακριβώς όπως ο στενός συγγενής της, ο ιός του απλού έρπητα, γίνεται μόνιμος στο σώμα.

Θυμηθείτε πόσες φορές μπέρδεψαν τον ιό της ανεμοβλογιάς και το δήλωσαν ως κρούσμα ανεμοβλογιάς των πιθήκων.


Η ανεμοβλογιά μπορεί να είναι σιωπηλή για πολλά χρόνια, να κρύβεται μέσα στα νευρικά κύτταρα και μπορεί να επανενεργοποιηθεί αργότερα, προκαλώντας όλεθρο με τη μορφή της βασανιστικής δερματικής διαταραχής, του έρπητα ζωστήρα, που είναι ένα εξάνθημα που προκαλεί φουσκάλες.

Το μόνο που χρειάζεται για την επανενεργοποίηση είναι ένα ερέθισμα, ποιό ήταν αυτό το ερέθισμα; Μήπως ένα αδύναμο ανοσοποιητικό;

Η «ευλογιά των πιθήκων» είναι στην ουσία λοίμωξη από έρπητα που προκαλείται από το εμβόλιο Covid-19, έρπητα ζωστήρα, αυτοάνοση ασθένεια με φουσκάλες και άλλες ασθένειες που προκαλούνται από ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα το οποίο προκαλείται από τον εμβολιασμό Covid-19.

Αυτό δεν είναι απλά μια υπόθεση

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του CDC Wonder Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) , από τις 3 Ιουνίου 2022, το CDC έχει επεξεργαστεί 18.026 αναφορές που σχετίζονται με λοιμώξεις από έρπητα ζωστήρα που έχουν εμφανιστεί ως ανεπιθύμητες ενέργειες στις ενέσεις Covid-19.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ίδια βάση δεδομένων VAERS, το CDC έλαβε μόνο 1.052 αναφορές σχετικά με λοιμώξεις από έρπη/έρπητα ζωστήρα που εμφανίστηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες σε όλα τα διαθέσιμα εμβόλια κατά της γρίπης μεταξύ των ετών 2008 και 2020.


Αυτός μόνο ο αριθμός δείχνει ότι υπήρξε αύξηση 1.614% στις ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τον έρπητα/έρπητα ζωστήρα λόγω των ενέσεων Covid-19.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο expose-news.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου