Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Οι ΜΕΘ γέμισαν με εμβολιασμένους – ποιος θα πάρει την ευθύνη;





Αμέτρητες μελέτες και πραγματικοί επιστήμονες είχαν μιλήσει για καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος των ανθρώπων που εμβολιάστηκαν, η απάντηση ήταν χλευασμός, αφαίρεση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και λογοκρισία απο παντού.

Ακόμα και η ίδια η pfizer σε μια ακόμα παρτίδα 11.000 εγγράφων που απαίτησε το δικαστήριο να παραδώσει, αποκαλύφθηκε πως γνώριζε πως τα εμβόλια της προκαλούν ανοσοκαταστολή: Τα έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν: Ο FDA και η Pfizer γνώριζαν απο πριν, ότι το εμβόλιο COVID προκαλεί ανοσοκαταστολή!
Έκθεση ΕΟΔΥ 28 Ιουνίου 2022

Διασωληνωμένοι στις ΜΕθ 43% ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 57% πλήρως εμβολιασμένοι. Προσέξτε το 57% έχει κάνει τρεις δόσεις και στον γενικό πληθυσμό, άρα μιλάμε για 0% προστασία των πλήρως εμβολιασμένων στη καλύτερη περίπτωση, γιατί αυτοί που έκαναν μία ή δύο δόσεις μετριούνται μαζί με τους ανεμβολίαστους.

Θα κάνουμε άλλη μια φορά το ερώτημα: Γιατί δεν τολμούν να πουν ξεχωριστά τους ανεμβολίαστους; Όσο δεν αναφέρουν τους ανεμβολίαστους στις ΜΕΘ μπορούμε να υποθέσουμε ότι θέλουμε, και σύμφωνα με αυτά που ακούγονται το ποσοστό τους είναι σχεδόν μηδενικό!

Αν βάλουμε μέσα σε αυτό το έγκλημα και τις ξαφνικίτιδες που θερίζουν, τότε μιλάμε για τεράστιες ευθύνες και κάποιος επιτέλους πρέπει να μας δώσει απαντήσεις!

Γιατί σύμφωνα με αυτα τα αρνητικά στατιστικά, η κυβέρνηση άνοιξε την πλατφόρμα για την 4η δόση;

Ένας λόγος θα ήταν να αλλάξουν τον ορισμό του πλήρως εμβολιασμένου και ξαφνικά στα στατιστικά να μειωθούν κατακόρυφα, εφόσον θα αφορούν την μειοψηφία όσων έκαναν 4η δόση. Ένας άλλος λόγος θα ήταν απλά να ξεστοκάρουν για χάρη των φαρμακευτικών, ή μπορεί να είναι και ένας συνδιασμός των δύο.

Δεν βολεύει στη προπαγάνδα που στις ΜΕΘ είναι περισσότεροι οι πλήρως εμβολιασμένοι και ήδη άρχισαν να εννοούν πλήρως αυτούς με 4ρις δόσεις. Μη ξαφνιαστείτε αν κάποια στιγμή ακούσουμε πως οι πλήρως εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ είναι μόλις το 1%

Όπως και να χει, ο Έλληνας πρέπει να ξυπνήσει και να απαιτήσει μεγαλύτερη διαφάνεια απο αυτούς που τον κυβερνούν! Μετά από όλα αυτά δε μπορεί κανείς να πει ότι «εγώ ακολουθώ τους επιστήμονες», γιατί ούτε αυτοί δεν ξέρουν αν ωφελεί η 4η δόση και έχουν ήδη βάλει την ζωή σας σε κίνδυνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου