Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Η πολιτική ακτιβίστρια και φιλόσοφος Eva Vlaardingerbroek, εξηγεί γιατί οι πολιτικοί ξέρουν, πως αν ελέγχουν το φαγητό ελέγχουν και τους ανθρώπους.




Γιατί υπάρχει η αυξανόμενη πίεση από ομάδες συμφερόντων με επιρροή στην παγκόσμια κοινότητα όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να πείσουν τους ανθρώπους να τρώνε έντομα;

Ο ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του WEF Klaus Schwab έχει καταστήσει την κλιματική αλλαγή κεντρικό σημείο στις συζητήσεις σχετικά με την παγκόσμια οικονομία και τις μελλοντικές πολιτικές. Τώρα, οι παγκόσμιοι ηγέτες υπερασπίζονται την ιδέα ότι η κατανάλωση ζωύφιων είναι ένας τρόπος για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.
Η Ολλανδή πολιτική ακτιβίστρια Eva Vlaardingerbroek, υποστηρίζει πως αυτή η ώθηση προς την κατανάλωση εντόμων δεν είναι παρά μια ακόμα δοκιμή συμμόρφωσης.

«Νομίζω ότι η ώθηση για κατανάλωση εντόμων είναι απλώς ένα τεστ συμμόρφωσης, επειδή οι πολιτικοί μας γνωρίζουν ότι όταν ελέγχουν το φαγητό, ελέγχουν τους ανθρώπους».

Πιστεύει επίσης ότι είναι «ένας τρόπος να μας υποβιβάσουν και να μας ταπεινώσουν και απλώς προσπαθούν να δουν πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν».

Είναι στο χέρι μας τώρα, καθώς η απάντησή μας είναι αυτή που θα καθορίσει το αποτέλεσμα.

Σε μια συζήτηση στην εκπομπή του “Tucker Carlson Originals”, η Vlaardingerbroek έδωσε κάποιες πληροφορίες για τη βιομηχανία τροφίμων των εντόμων, η οποία ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να “επηρεάσει την παγκόσμια προσφορά τροφίμων”.




anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου