Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Ο Μπιλ Γκέιτς χορηγεί εκατομμύρια στο Planned Parenthood για την νομιμοποίηση της παιδεραστίας!





Ο Μπιλ Γκέιτς προέρχεται από οικογένεια ευγονιστών, ο πατέρας του Μπιλ Γκέιτς υπηρέτησε στο διοικητικό συμβούλιο της Planned Parenthood ένας οργανισμός με ευγονική ιστορία που κύριος σκοπός του ήταν οι ανθρώπινες εκτρώσεις. Τώρα ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδοτεί και τη Διεθνή Ομοσπονδία Προγραμματισμένης Γονείας (IPPF), μια ομάδα που κάνει εκστρατεία για τη σεξουαλικοποίηση των παιδιών από μικρή ηλικία.

Το IPPF δημιουργήθηκε και αυτό από την αρχική ιδρύτρια του Planned Parenthood, Margaret Sanger, ευγονολόγο και υποστηρικτή της μείωσης του πληθυσμού, από τη δεκαετία του 1950. Αυτή η ομάδα λειτουργεί στη σκιά εδώ και χρόνια, επηρεάζοντας κυβερνήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα και ήρθε η ώρα να φέρουν στο φως τις δραστηριότητές τους.

Πριν ξεκινήσουμε, φροντίστε να εγγραφείτε για να υποστηρίξετε το νέο κανάλι στο youtube και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο.

Για την ευγονική πορεία της οικογένειας του Μπιλ Γκέιτς, καθώς και του ίδιου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Τι ακριβώς είναι, λοιπόν, η κατάργηση της ηλικίας συναίνεσης σε όλο τον κόσμο και η αποποινικοποίηση του σεξ με παιδιά που ο Μπιλ Γκέιτς και παλιός φίλος του Τζέφρι Έπσταϊν, βρίσκει τόσο ελκυστικό;

Λάβετε υπόψη ότι η μόνη δήλωση που έκανε ο Γκέιτς μετά τις κατηγορίες του για την φιλία του με τον διαβόητου παιδεραστή Τζέφρι Έπσταϊν είναι ότι «πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί».

Ο Γκέιτς έχει διοχετεύσει 80 εκατομμύρια δολάρια στο IPPF τα τελευταία χρόνια καθώς συνεχίζεται η ώθηση να πείσουν τον κόσμο ότι τα παιδιά είναι «σεξουαλικά όντα» και ότι είναι άδικο να τους αρνούμαστε το δικαίωμά τους να κάνουν σεξ.

Το 2017, η IPPF του Γκέιτς αποκάλυψε την εικόνα μιας διεφθαρμένης ατζέντας και έδειξε πώς ακριβώς προσπαθούν να διδάξουν τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση σε παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Την αποκάλυψη την έκανε η Nicole Solas του Independent Women’s Forum.


Σύμφωνα με το IPPF, τα παιδιά κάτω των 10 ετών πρέπει να διδάσκονται ότι «γεννήθηκαν σεξουαλικά όντα» και πρέπει να γνωρίζουν ότι το σεξ έχει πολλές μορφές, συμπεριλαμβανομένης της πορνείας.

«Η σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να αποτελεί μέρος διαφορετικών τύπων σχέσεων, όπως ραντεβού, γάμου ή εμπορικής σεξουαλικής εργασίας, μεταξύ άλλων».

Αν είστε απο αυτούς που ζουν “στο κόσμο τους” τα τελευταία τρία χρόνια, δείτε πρώτα τι προτείνει ο ΟΗΕ καθώς και άλλοι οργανισμοί για την σεξουαλικοποίηση των παιδιών, και μετά συνεχίστε… Αν δεν το είχατε καταλάβει ως τώρα μην ανησυχείτε δεν είστε ο μόνος (Σχετικό: Γινόμαστε όλο και πιο ηλίθιοι; Οι βαθμολογίες IQ των δυτικών πέφτουν σε τέσσερις από τις πέντε μετρήσεις.)

Σύμφωνα με το IPPF: Οι οδηγίες για τα παιδιά κάτω των 10 ετών είναι μεταξύ άλλων: «Καθώς μεγαλώνετε, μπορεί να αρχίσετε να ενδιαφέρεστε για άτομα με διαφορετικές φυλετικές ταυτότητες».

«Η [S]ex positivity αναγνωρίζει ότι τα ανθρώπινα όντα, συμπεριλαμβανομένων των εφήβων και των νέων, είναι αυτόνομα σεξουαλικά όντα », προσθέτει η ΜΚΟ.

Αλλά γίνεται ακόμα χειρότερο. Σύμφωνα με το IPPF που χρηματοδοτεί ο Bill Gates, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να δείχνουν «Κατανόηση των νέων ως σεξουαλικά όντα » , επειδή «[Όλοι] οι άνθρωποι είναι σεξουαλικά όντα με σεξουαλικά δικαιώματα, ανεξάρτητα από την ηλικία τους ».

Ως συνέπεια αυτής της στρεβλής λογικής, το IPPF υποστηρίζει ότι πρέπει να καταργήσουμε την ηλικία συναίνεσης, σε όλο τον κόσμο.

Τα μικρά παιδιά πρέπει να έχουν «το δικαίωμα να λένε ναι ή όχι στο σεξ. το δικαίωμα έκφρασης σεξουαλικότητας, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος αναζήτησης ευχαρίστησης· το δικαίωμα στην απόλαυση της σωματικής αυτονομίας…»

Πρέπει να εκπλαγούμε με τον Μπιλ Γκέιτς; όχι φυσικά. Άλλωστε, αυτός είναι ο “άντρας” του οποίου η γυναίκα τον χώρισε επειδή αρνήθηκε να βάλει τέλος στη φιλία του με τον πιο διαβόητο παιδεραστή της εποχής μας.

Η υποστήριξη του Bill Gates για το IPPF δεν θα αποτελούσε μεγάλο πρόβλημα εάν ο οργανισμός δεν ασκούσε σημαντική επιρροή στην παγκόσμια σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, που περιλαμβάνει 120 ανεξάρτητους οργανισμούς σε περισσότερες από 146 χώρες.

Η ελίτ της παγκοσμιοποίησης εργάζεται στα παρασκήνια εδώ και δεκαετίες για να κατασκευάσει την πραγματικότητα που ζούμε αυτή τη στιγμή και ο Μπιλ Γκέιτς δεν είναι το μόνο μέλος της ελίτ που εργάζεται για την κατάργηση της ηλικίας συναίνεσης σε όλο τον κόσμο και την αποποινικοποίηση του σεξ με παιδιά.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός το έχει καταστήσει κεντρικό δόγμα της κακής ατζέντας τους και χρησιμοποιούν τη μόχλευση τους με διεφθαρμένες και διεισδυμένες κυβερνήσεις για να δημιουργήσουν έναν κόσμο που δεν είναι καθόλου ασφαλής για κανέναν αλλα ειδικότερα για τα παιδιά.



anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου