Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Τα Γιάννενα τίμησαν την 25η Μαρτίου - Φωτορεπορτάζ


Τα Γιάννενα τίμησαν την 25η Μαρτίου - Φωτορεπορτάζ
Σύνταξη: Αποστόλης Τζελέτας



Με την καθιερωμένη παρέλαση κορυφώθηκε ο εορτασμός της επετείου της 25ης Μαρτίου στα Γιάννενα, με τους Γιαννιώτες να αψηφούν τα παιχνίδια του καιρού και να κατεβαίνουν

στο κέντρο της πόλης για να χειροκροτήσουν τους μαθητές σχολείων και τα τμήματα του στρατού, τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, τους προσκόπους και τους εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Αιγαίου Αθανάσιος Μπούσιος, ενώ στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκε ο Σταύρος Καλογιάννης ως εκπρόσωπος της Βουλής και οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου.
Πριν την παρέλαση τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου και ακολούθησε ομιλίααπό την Διευθύντρια του 8ου Γ.Ε.Λ. Ιωαννίνων Μαριγούλα Κασσαγιάννη. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Μπιζανομάχων.
Στα μηνύματά τους τόσο οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της Βουλής, όσο και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππος Φίλιος αναφέρθηκαν και στον αγώνα που δίνουν σήμερα οι Έλληνες.
http://vimanews.gr/









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου