Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

"Καυτά" ερωτήματα, αντιπαράθεση και ξεκάθαρα συμπεράσματα!


"Καυτά" ερωτήματα, αντιπαράθεση και ξεκάθαρα συμπεράσματα!

Η πρώτη δημόσια αντιπαράθεση, μετά την ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων της "Ενότητας Πολιτών", μεταξύ της παράταξης του Θωμά Μπέγκα

και της "Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας" έγινε στην εκπομπή "Βήμα Γεγονότα" με τον Κώστα Κυρίτση.

Ο Γρηγόρης Γκίκας (φωτό) απο την παράταξη του κ. Γκόντα και ο Αποστόλης Κοκορδάτος, απο αυτή του Θωμά Μπέγκα "διασταύρωσαν" τα ξίφη τους, με επίκεντρο τα καθημερινά προβλήματα της πόλης των Ιωαννίνων, με τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων να θέτει καίρια και κρίσιμα ερωτήματα, που απασχολούν τον καθε Γιαννιώτη.

Ο κ. Κοκορδάτος, μεταξύ άλλων, υποστήριξε οτι υπάρχει η ανάγκη να γίνουν πολλά καινούρια πράγματα στην πόλη των Ιωαννίνων, ενώ έθεσε ως έναν απο τους τομείς που πρέπει να υπάρξουν αλλαγές, το πράσινο, τομέα στον οποίο ήταν υπεύθυνος ο νυν επικεφαλής της "Ενότητας Πολιτών" Θωμάς Μπέγκας!

Ο κ. Γκίκας ρώτησε πολλές φορές τον κ. Κοκορδάτο τι έχει να πει για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα οι δρόμοι των Ιωαννίνων και εν γένει η πόλη, η οποία ρημάζει. "Υπερασπίζεται το έργο της παράταξης που διοικεί την πόλη 3μιση χρόνια;" ρώτησε με νόημα ο κ. Γκίκας. Υπενθυμίζεται, οτι το πρωί, στην παρουσίαση των νέων υποψηφίων της "Ενότητας Πολιτών", απο όλους εκφράστηκε και κάποιο παράπονο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η πόλη, σαν να μην είναι η ίδια παράταξη που την διοικεί και σαν να μην είναι ο Θωμάς Μπέγκας, ο αντιδήμαρχος που επί 3 χρόνια είχε την ευθύνη κρίσιμων τομέων, όπως η καθαριότητα και το πράσινο! Είναι προφανές, οτι ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του...

Εμπειρία...

Παράλληλα, ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία" στάθηκε στην εμπειρία του του κ. Γκόντα, καθώς και άλλων συμβούλων, η οποία μαζί με την ανανέωση και "πάνω απ' όλα", όπως είπε, την αγάπη για την πόλη μπορούν να φτιάξουν έναν πολύ δημιουργικό συνδυασμό, ο οποίος θα εκφράζει το "αύριο" των Ιωαννίνων. "Στόχος είναι να λύσουμε τα προβλήματα του Δήμου και πρέπει να έχουμε όραμα για αυτό. Είναι μαύρο παρελθόν τα 3μιση αυτά χρόνια" κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου