Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Από τον Φ. Φίλιο ενημερώθηκε η παράταξη "Γιαννενα Τώρα"


Από τον Φ. Φίλιο ενημερώθηκε η παράταξη "Γιαννενα Τώρα"
Mε τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο συναντήθηκαν μέλη της Γραμματείας της Δημοτικής Παράταξης «Γιάννενα Τώρα» και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Άρης Μπαρτζώκας. Την συνάντηση είχε ζητήσει η παράταξη προκειμένου να ενημερωθεί από τον Δήμαρχο για τα θέματα διοίκησης του Δήμου, καθώς και για τα προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία του.
Στη συνάντηση που διήρκησε πάνω από τρεισήμισι ώρες, ο Δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά τα μέλη της παράταξης τόσο για την λειτουργία του Δήμου όσο και για τα οικονομικά θέματα που διαχειρίζεται. Παρουσίασε ανάλυση της οργανωτικής δομής του, ενώ αναφέρθηκε

και στις δημοτικές επιχειρήσεις. Ξεχωριστή αναφορά έκανε στα οικονομικά τόσο του Δήμου όσο και των επιχειρήσεων.
Με το τέλος της συνάντησης ο κ. Μπαρτζώκας ευχαρίστησε τον κ. Φίλιο για την αναλυτική ενημέρωση.
«Η αναλυτική παρουσίαση του Δήμου, των υπηρεσιών του, των δημοτικών επιχειρήσεων αλλά και της οικονομικής κατάστασής του ήταν εξαιρετικά χρήσιμη και μας έδωσε την δυνατότητα να αντιληφθούμε τις διαδικασίες λειτουργίας τους καθώς και τις δυνατότητες ανάπτυξης που έχουν, αλλά και των δομικών αλλαγών που πρέπει να γίνουν και στις οποίες θα προβούμε αμέσως μετά την ανάληψη από μέρους μας της διοίκησης του Δήμου. Η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» δείχνει έτσι εμπράκτως την πρόθεση ουσιαστικής διοίκησης αλλά και αναμόρφωσης των υπηρεσιών και των διαδικασιών του Δήμου προς όφελος των Δημοτών του», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Μπαρτζώκας.
Αποκλείει συνεργασία με άλλες παρατάξεις
Στην ίδια ανακοίνωση ξεκαθαρίζεται πως είναι δεδηλωμένη η πρόθεση της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» να κατέβει αυτόνομα στις δημοτικές εκλογές. Στο πλαίσιο αυτό δεν αποκλείει και θα δεχτεί με χαρά άτομα που ασπάζονται τις αρχές της και θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί της, βοηθώντας την προσπάθειά της, όμως δεν συζητά την συνεργασία με άλλες παρατάξεις, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.



http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου