Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Β. ΤΣΙΑΛΙΑΜΑΝΗΣ: Η πόλη έχασε τρεισήμισι χρόνια...


Β. ΤΣΙΑΛΙΑΜΑΝΗΣ: Η πόλη έχασε τρεισήμισι χρόνια...



Την άποψη, οτι η πόλη έχασε τρεισήμισι χρόνια υπό την δημοτική αρχή του Φίλιππα Φίλιου εξέφρασε ο Εκπρόσωπος Τύπου της "Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας" Βασίλης Τσιαλιαμάνης, μιλώντας στη ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και στην εκπομπή "Σε πρώτο πρόσωπο" με τον Κώστα Κυρίτση. Όπως ανέφερε, "δεν με ενοχλούν τα πρόσωπα, αλλά αυτό που δεν έγινε".

Παράλληλα, εξήρε την ανάγκη να μπει μια τάξη σε όλα όσα επιφέρουν την οικονομία στους πόρους του Δήμου, καθώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη την εξοικονόμηση πόρων, με δεδομένο πως η μείωση των χρημάτων απο την Πολιτεία είναι δεδομένη. "Τι δήμαρχο θέλουμε; Έναν που να λέει οτι δεν έχει

λεφτά ή κάποιον που να ψάχνει για να τα βρει; Για να μειωθούν οι σπατάλες οφείλουμε να βάλουμε τάξη π.χ. στις προμήθειες, καθώς και να αξιοποιήσουμε τα δημοτικά κτίρια που ρημάζουν, την ώρα που ο Δήμος έχει μισθωμένα κτίρια για τις υπηρεσίες του" υπογράμμισε.

Η ανανέωση...

Τέλος, χαρακτήρισε την ανανέωση ως αδήριτη ανάγκη στο σημερινό πολιτικό σκηνικό, ενώ μιλώντας επί προσωπικού σημείωσε πως "απο τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση δεν μπορούσα να αρνηθώ. Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε για να δούμε την πόλη μας διαφορετικά". Όσο για το εάν θα είναι υποψήφιος; "Εάν μου το ζητήσει ο επικεφαλής της παράταξής μου, ναι θα είμαι" κατέληξε.

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου