Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Υπερβολική η ανάδειξη των δηλώσεων μου...


ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Υπερβολική η ανάδειξη των δηλώσεων μου...

Κάθετα αντίθετη στο Πολυνομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή και επιφέρει αλλαγές σε μια σειρά κλάδων (φαρμακοποιοί, κτηνοτρόφοι, αυτοκινητιστές κ.α.) δηλώνει η ΔΗΜ.ΑΡ. δια στόματος Θανάση Οικονόμου. Το μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜ.ΑΡ. και πρώην βουλευτής Ιωαννίνων μιλώντας στο ΒΗΜΑ 90,1 και στη Βίλιαν Στασινού υπογράμμισε οτι δεν μπορεί συγκεκριμένες απορρυθμίσεις παραγωγικών ιστών να εμφανίζονται ως μεταρρυθμίσεις.

Σε ό, τι αφορά την αυριανή επίσκεψη του Φώτη Κουβέλη στα Γιάννενα (αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ), ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως σκοπός της επίσκεψης είναι η επικοινωνία με τον κόσμο. "Θέλουμε να δείξουμε το διαφορετικό μας στίγμα" είπε και σημείωσε πως είμαστε σε μια πορεία συγκρότησης του τρίτου πόλου. Όπως τόνισε, ο κ. Κουβέλης θα μιλήσει και για τα θέματα της Ηπείρου, ενώ δεν απέκλεισε να υπάρξει και κάποια συνάντηση με τον Γ. Ζάψα, υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου, που στηρίζει και η ΔΗΜ.ΑΡ. ή και άλλους αυτοδιοικητικούς υποψηφίους.

Έχει ενδιαφέρον...

Ερωτηθείς σχετικά για το "Ποτάμι" του Σταύρου Θεοδωράκη, ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε πως έχει ενδιαφέρον, αν και "μέχρι τώρα προσπαθεί να μην αναδιπλωθεί. Παραμένει σε μια επικοινωνιακή επιφάνεια και μένει να δούμε τη στάση του σε ορισμένα θέματα".
Τέλος, αναφορικά με τις πιθανότητες συμμετοχής του στις Ευρωεκλογές, ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως είναι μια πρόταση η υποψηφιότητά του απο τη Ν.Ε. Ιωαννίνων της ΔΗΜ.ΑΡ., η οποία θα αξιολογηθεί απο τα κεντρικά. "Είμαι στρατιώτης του κόμματος. Αν θέλουν, θα είμαι" είπε, ενώ χαρακτήρισε υπερβολική την ανάδειξη των δηλώσεών του την επαύριον της εκλογής του Θωμά Μπέγκα στην ηγεσία της "Ενότητας Πολιτών". "Έγινε για να παραπλανήσει την κοινή γνώμη" είπε...

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου