Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Αλεύρι χωρίς μεσάζοντες

Αλεύρι χωρίς μεσάζοντες 

Η πρωτοβουλία πολιτών «Τρόφιμα Χωρίς Μεσάζοντες» της πόλης των Ιωαννίνων συνεχίζει τις δράσεις της με την 8η διανομή τροφίμων. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στο χώρο στάθμευσης του Πανηπειρωτικού Σταδίου Ιωαννίνων. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών η διάθεση των προϊόντων θα γίνει αλφαβητικά, σύμφωνα με το αρχικό γράμμα του επωνύμου ως εξής:
9 π.μ. έως 11 π.μ.: Από Α έως και Ι
11 π.μ. έως 1 μ.μ.: Από Κ έως και Ν
1 μ.μ. έως 3 μ.μ.: Από Ξ έως και Ω
Τιμές και προϊόντα
Αλεύρι από Τύρναβο σε συσκευασίες 5 κιλών:
1. για όλες τις χρήσεις 0,56 ευρώ το κιλό
2. σκληρό (για χωριάτικο ψωμί) 0,58 ευρώ το κιλό
3. ολικής 0,70 ευρώ το κιλό και
4. για τσουρέκι 0,90 ευρώ το κιλό
Παραγγελίες μπορούν να γίνονται από τη Δευτέρα 24 Μαρτίου έως και το βράδυ της Τετάρτης 2 Απριλίου με συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας παραγγελίας στον ιστότοπο http://trofima-xoris-mesazontes-ioannina.blogspot.gr
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο στέκι του Δικτύου Αλληλεγγύης, Τοσίτσα 16, Κουρμανιό (πρώην γκαλερί Αμυμώνη) ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 26510-79595 καθημερινά και τις ώρες 6:00-8:00 μ.μ.
Σημειώνεται ότι στο στέκι και στο χώρο διανομής θα γίνεται συλλογή φαρμάκων για διάθεση στο Κοινωνικό Φαρμακείο της πόλης. καθώς και σχολικών ειδών και βοηθημάτων για μαθητές του νομού που τα χρειάζονται.
Γενικοί όροι διάθεσης των προϊόντων:
1. H ποιότητα όλων των προϊόντων έχει διασφαλιστεί με υπογραφή συμφωνητικού από όλους τους παραγωγούς.
2. Οι τιμές είναι τελικές για όλα τα προϊόντα (περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ).
3. Κατά την πώληση θα εκδίδονται οι υποχρεωτικές από τον νόμο αποδείξεις.
4. Οι παραγωγοί θα διαθέτουν κατά την πώληση όλα τα απαραίτητα νόμιμα πιστοποιητικά για την ποιότητα του προϊόντος και τη νομιμότητα της μεταφοράς και πώλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου