Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ήθελαν να πουλήσουν "προστασία"


Ήθελαν να πουλήσουν "προστασία"

Συμμορία με στόχο να πουλάει "προστασία" σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης φέρονται να είχαν συστήσει τρεις Αλβανοί, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Κατσικά. Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία ενός 28χρονου ιδιοκτήτη μπαρ στον Κατσικά, ο οποίος ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας όταν οι τρεις Αλβανοί βρέθηκαν στο κατάστημά του απαιτώντας χρήματα. Όταν ο ίδιος αρνήθηκε να μπει σε αυτή τη διαδικασία, οι δράστες άρχισαν να φωνάζουν και να απειλούν τον ιδιοκτήτη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων.
Η υπόθεση θα μπορούσε να θεωρηθεί απλή, ωστόσο τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά από τη στιγμή που σε έρευνα στο σπίτι ενός εκ των Αλβανών εντοπίστηκαν σφαίρες, σιδηρογροθιές, στιλέτα και τελωνειακές σφραγίδες, η γνησιότητα των οποίων ελέγχεται.
Η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς ερευνάται το εύρος της δράσης τους και τυχόν εμπλοκή και άλλων ατόμων. Το βάρος εστιάζεται στον έναν εκ των τριών Αλβανών, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου