Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση




ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, Γιοσέφ Ελιγιά 7, θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του σωματείου.
Αυτή η συνέλευση θα έχει τα εξής θέματα:
• Απολογισμός του απερχόμενου ΔΣ του σωματείου.
• Οικονομικός απολογισμός - Προϋπολογισμός.
• Εκλογή εφορευτικής επιτροπής, η οποία με τη σειρά της θα προκηρύξει τις ημερομηνίες εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ του σωματείου, αντιπροσώπους στο ΕΚΙ και την Ομοσπονδία.
• Εκλογές εκπροσώπησης σε τριτοβάθμιο όργανο
Το ΔΣ του σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων απευθύνει ιδιαίτερο κάλεσμα για τη συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση:
Στους εκατοντάδες εργαζόμενους στα s/m που ζουν με το άγχος της απόλυσης, της μείωσης μισθών, της πτώχευσης/ κλεισίματος της επιχείρησης, του που θα βρίσκονται την επόμενη μέρα. Τους τελευταίους μόνο μήνες, δίνουμε μάχη για τα απλήρωτα δεδουλευμένα μηνών των s/m «Καρυπίδης» (πρώην Αρβανιτίδη). Δίνουμε τη μάχη ενημέρωσης και έγκαιρης προετοιμασίας των εργαζόμενων στα s/m Μαρινόπουλος, να μην περιμένουν ότι κάποιοι άλλοι θα νοιαστούν για αυτούς, χωρίς τη δική τους δράση. Δίνουμε τη μάχη ενημέρωσης και προετοιμασίας των εργαζόμενων για το ασφαλιστικό, να μην περάσει.
Σε όλους τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, τους μεροκαματιάρηδες του κλάδου. Να εμπνευστούν από το παράδειγμα των εργαζόμενων στο εργοστάσιο Ανακύκλωση, που τον περασμένο Νοέμβρη δώσανε μια τιτάνια μάχη μαζί με το σωματείο τους, ενάντια σε κράτος – εργοδοσία – κατασταλτικούς μηχανισμούς και βγήκαν κερδισμένοι, χωρίς να γίνει ούτε μία από τις 17 προαναγγελθείσες απολύσεις!
Στις εργαζόμενες μητέρες να μην κάνουν σκόντο από την πάλη για τη ζωή τους, μπροστά στα αντικειμενικά βάρη της φροντίδας της οικογένειας και του σπιτιού. Ο περιορισμένος χρόνος για τα παιδιά και την οικογένεια τους είναι απόρροια των σχέσεων εργασίας. Η οργάνωση και συμμετοχή στο σωματείο είναι η δύναμη της εργαζόμενης μητέρας!
Στους νέους και τις νέες εργαζόμενους/ ες να μην καθυστερήσουν την οργάνωση τους στο σωματείο. Να μην περιμένουν πρώτα να τους «χτυπήσει την πόρτα» το πρόβλημα και μετά να ψάξουν το σωματείο. Όσο πιο νωρίς οργανωθεί κανείς στο σωματείο του, τόσο πιο έτοιμος θα είναι να αντιμετωπίζει καθετί «νέο» που πλασάρει η εργοδοσία, το κράτος για να τον εκμεταλλευτεί περισσότερο, δε θα είναι έρμαιο της εργοδοσίας και των νόμων του κράτους.
Το σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι ένα σωματείο ταξικά προσανατολισμένο με το μέρος των εργαζόμενων και άνεργων του κλάδου. Δεν κάνει σκόντο στις λαϊκές ανάγκες. Δεν παζαρεύει με την εργοδοσία. Έχει πείρα από την οργάνωση αγώνων.
Κανένας μόνος του! Όλοι για έναν και ένας για όλους!
Η ισχυροποίηση – η μαζικοποίηση αυτού του σωματείου κάνει καθένα από εμάς πιο δυνατό απέναντι στην ανελέητη επίθεση τους κεφαλαίου – του κράτους και των κυβερνήσεων τους.
Όσο πιο πολλοί – τόσο πιο δυνατοί! Οργανωνόμαστε στο σωματείο μας!
Συμμετέχουμε στη Γ.Σ. την Τετάρτη 6/04, ώρα 19:00!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου