Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας «μπλόκαραν» τη φορολογική ενημερότητα του Δήμου Πρέβεζας

Απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας «μπλόκαραν» τη φορολογική ενημερότητα του Δήμου Πρέβεζας








Μία ατάκα του Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαϊλη, κατά τη διάρκεια συζήτησης μίας αναμόρφωσης προϋπολογισμού, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, ανέδειξε ένα θέμα που κόστισε στο Δήμο Πρέβεζας 60.000 ευρώ.Δημοτικοί σύμβουλοι ρωτούσαν για ποσά, με τον κ. Μπαϊλη να αναφέρει:«Εγώ περίμενα να πείτε για τα 60.000 ευρώ…» και εξήγησε: «Δεν έχουν πληρωθεί τέλη κυκλοφορίας από το 1998 που αφορούν τα 50.000 τον πρώην Δήμο Πρέβεζας και 10.000 τον πρώην Δήμο Ζαλόγγου. Δεν είχαν αποσυρθεί τα οχήματα.

Ήταν παροπλισμένα. Θα έπρεπε να είχαμε πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για να παραδώσουμε τις πινακίδες. Δεν είχαμε πληρώσει, οι πινακίδες δεν είχαν παραδοθεί και αυτό συνεχιζόταν».
Ο Αντιδήμαρχος επί των οικονομικών, κ. Πιπιλίδης συμπλήρωσε: «Ίσως και εδώ μέσα να έχει έρθει σε μερικούς από εσάς κάποιο χαρτί που να λέει ότι χρωστάτε τέλη κυκλοφορίας για οχήματα που είτε κάηκαν είτε κλάπηκαν…
Εδώ υπάρχουν πινακίδες που δεν έχουν κατατεθεί, δεν ερχόταν ειδοποίηση και ήρθαν όλα μαζί πακέτο» και ο κ. Μπαϊλης πρόσθεσε: «Θέλαμε φορολογική ενημερότητα και μας είπαν χρωστάτε 60.000 ευρώ».
Ο κ. Κλάπας ζήτησε να μάθει αν υπάρχουν ευθύνες των υπηρεσιών, ενώ ο επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία, κ. Κωστούλας τόνισε: «Μου μοιάζει αδύνατο να μην έρχονται ειδοποιητήρια στο Δήμο. Εγώ από την εμπειρία μου, μπορώ να πω ότι έρχονταν δεκάδες σήματα για να πληρωθούν. Αν υπάρχουν ευθύνες να καταλογιστούν».
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Νόβας έκανε λόγο για ένα αδηφάγο, άθλιο κράτος που θα ρουφήξει το αίμα των ανθρώπων. «Το επίσημο κράτος δεν μπορεί να κατανοήσει ότι ένα παροπλισμένο όχημα δεν μπορεί να προσφέρει;», είπε χαρακτηριστικά.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ" 



atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου