Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στο Γηροκομείο




Η ομάδα μπάσκετ του ΑΓΣΙ, καθώς και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης, στο Γηροκομείο Ιωαννίνων όπου προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης.

Οι αθλητές παρέδωσαν είδη όπως χαρτικά αλλά και τρόφιμα, στέλνοντας σε όλη τη τοπική κοινωνία το μήνυμα της προσφοράς στην Τρίτη Ηλικία.

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, οι αθλητές αλλά και ο πρόεδρος του ΑΓΣΙ Χρήστος Γεωργίου πήγαν στο Γηροκομείο θέλονταςνα δείξουν ότι ο αθλητισμός είναι συνδεδεμένος με την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο ενώ προανήγγειλαν και νέες δράσεις κοινωνικού περιεχομένου.

Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμος, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την κίνηση του συγκεκριμένου αθλητικού σωματείο, που για ακόμη μια φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί νίκες στην ομάδα.


Δράττοντας την ευκαιρία αναφέρθηκε και στο μηχάνημα ανακύκλωσης που θα τοποθετηθεί στα τέλη του μήνα στο Γηροκομείο από την «Ανακύκλωση» και την Αρχιεπισκοπή καλώντας τους πολίτες να ανακυκλώσουν προκειμένου με τα έσοδα να βοηθηθεί το Γηροκομείο.
Ο κ. Γεωργίου σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Κάνουμε αυτή την προσφορά για να πούμε ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους αυτούς που θα μπορούσαν να είναι γονείς μας.
Μια προσφορά αγάπης στους δύσκολους αυτούς καιρούς. Ευχαριστούμε τον Μητροπολίτη και ευχόμαστε να συνεχίσει το δρόμο της προσφοράς της Εκκλησίας».



anex.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου