Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-Πού απαγορεύονται τα νεροπίστολα αλλά επιτρέπονται τα αληθινά όπλα!




Οι επισκέπτες στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων που γίνεται αυτό το μήνα και που αναμένεται να πάρει το χρίσμα
ο Ντόναλντ Τραμπ, δεν θα επιτρέπεται να πίνουν αναψυκτικά από κουτάκι, να παίξουν τένις, να έχουν ομπρέλες με μεταλλική λαβή, να έχουν νεροπίστολα, αλλά θα μπορούν να έχουν και να μεταφέρουν αληθινά γεμάτα όπλα.

Το Οχάιο ανήκει στις πολιτείες που οι ιδιοκτήτες όπλων είναι ελεύθεροι να παίρνουν τα όπλα τους σε δημόσιους χώρους, και όπου δεν υπάρχει απαγόρευση στα νόμιμα αποκτηθέντα επιθετικά όπλα.

Ο εκπρόσωπος της πόλης του Κλίβελαντ Dan Williams δήλωσε στο US News and World Report, ότι ο νόμος δεν θα μπορούσε να ανασταλεί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου 18 έως 21 Ιουλίου, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει ανθρώπους από μια ευρεία επιλογή τόσο φανατικών οπαδών του Τραμπ, όσο και ομάδων που αγωνίζονται εναντίων του.

Αρκετοί αντιπρόσωποι στο συνέδριο έχουν ορκιστεί να φέρουν όπλα, για την περίπτωση που οι αναμενόμενες διαδηλώσεις γίνουν βίαιες. Ο James Klein, ένας εκπρόσωπος του Τραμπ από την Πενσυλβανία, είπε στο σάιτ Mother Jones: «Δεν είμαι τρομοκράτης, αλλά ... πιστεύω ότι αν ήμουν ένας τύπος του Isis, μπορεί να ήθελα να επιτεθώ στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων».

Τα όπλα παρόλα αυτά, δεν θα επιτρέπονται μέσα στο Quicken Loans Arena, στην αίθουσα που θα γίνεται το συνέδριο και που οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν χαρακτηρίσει ως «προστατευόμενη περιοχή», όπου θα επιτρέπεται μόνο σε αστυνομικούς να φέρουν πυροβόλα όπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου