Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

«Απ΄το αυτί και στον… εισαγγελέα» 17 ανήλικοι στο Αγρίνιο για ρίψη ναφθαλίνης


Σε υποθέσεις ρίψης ναφθαλίνης σε σχολικά συγκροτήματα του Αγρινίου εμπλέκονται, σύμφωνα με την Αστυνομία, 17 ανήλικοι, ηλικίας από 13 μέχρι και 17 ετών, που κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Όπως έγινε γνωστό, μετά τα συνεχή περιστατικά ρίψης ναφθαλίνης σε σχολικές αίθουσες, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι οι ανήλικοι ενεργώντας σε ομάδες που αποτελούνταν από τρία μέχρι και εννέα άτομα, έπαιρναν ποσότητες ναφθαλίνης από φρεάτιο όπου τις έκρυβαν και στη συνέχεια τις έριχναν σε σχολικά συγκροτήματα.

Από τις 21 Σεπτεμβρίου έως και τις 12 Οκτωβρίου, οι ανήλικοι έριξαν ναφθαλίνη σε εννέα σχολικά συγκροτήματα, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται μαθήματα κατά τις ημέρες της ρίψης.

Δύο ανήλικοι μαθητές γυμνασίου, ηλικίας 13 και 14 ετών, είχαν παρουσιάσει συμπτώματα έντονης δυσφορίας, λόγω εισπνοής ναφθαλίνης και είχαν διακομιστεί στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ανηλίκων θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου